Fatah: – Modstand er det palæstinensiske folks naturlige ret mod zionistisk arrogance

Fatah hylder terroristerne som skød 3 israelske teenagedrenge.
Israelsk sundhedsmandskab henter de tre sårede efter terrorangrebet søndag 2. maj. (Foto: Magen David Adom)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

De palæstinensiske myndigheders præsident Mahmoud Abbas’ Fatah-bevægelse som styrer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) i Judæa og Samaria (Vestbredden) har via Facebook givet palæstinenserne besked om at det er deres pligt at hjælpe terroristerne som fortsat er på flugt efter det seneste terrorangreb mod 3 israelske teenagedrenge, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Læs også: Blot få dage før de tre seneste terrorangreb mod israelere, opfordrede religiøs topembedsmand i PA og rådgiver for PAs præsident Abbas palæstinenserne til at fortsætte “kampen” mod Israel til døden, fordi “det er hvad islam vil have!”

Læs opdatering: IDF har anholdt mistænkte for at hjælpe terrorister bag angreb mod israelske teenagedrenge. Terroristerne bag terrorangrebet hvor 3 19-årige israelske drenge blev skudt, menes at få hjælp af palæstinensere til at gemme sig. Bilen som mistænkes at være blevet brugt ved angrebet, blev brændt af palæstinensere.

Den seneste tid har der været flere daglige forsøg på terror mod israelere. Ved det seneste terrorangreb den 2. maj blev tre 19-årige israelske teenagedrenge som ventede ved et busstop, skudt af forbikørende bil. En af drengene blev lettere såret mens de to andre fortsat er i livsfare. Læs mere om terrorangrebet HER.

“Modstand” er palæstinensernes eufemisme for terror mod israelere, det gælder også mord på israelske civile.

PMW har gentagne gange dokumenteret hvordan PAs præsident Abbas’ Fatah-bevægelse taler med to tunger: Over for det internationale samfund på engelsk erklærere Fatah, at de er imod terror. På arabisk siger Fatah noget helt andet – her støtter hylder og opildner Fatah til endnu terror mod israelere. Se for eksempel hvordan Fatah hylder brugen af børnesoldater – klik HER.

Her er nogle eksempler på hvordan Fatah-bevægelsen hylder og støtter terroristerne som udførte det seneste terrorangreb:

“Vores kære folk, ærede medlemmer af vores folk, vi opfordrer jer til at slette al bevismateriale gemt på [sikkerhed] kameraerne ved jeres hjem eller virksomheder i dag, lad være med at dele indholdet mellem jer så det ikke kommer i besættelsens (dvs. Israel) hænder.

Vores kære folk, medlemmer af vores folk i byerne og landsbyerne i det sydlige Nablus-distrikt som står fast, vi hylder jer for at stå sammen med dem som blev fanget i en blindgyde blandt vores folk som giver meget af sig selv.

Vi hylder jer og jeres kamp,

Fatah-bevægelsen, Nablus”

[Fatah-bevægelsen, Nablus-filial, Facebook, 2. maj 2021]


Fatah-bevægelsens gren i Nablus understreger:
“Modstand er det palæstinensiske folks naturlige ret mod den zionistiske arrogance og angrebene mod vores folk, uanset hvor de er, og især i Jerusalem.” *(berettigelsen af “modstand” kommer efter terrorangrebet hvor de tre israelske teenagedrenge blev skudt 2. maj).

I pressemeddelelse fra Fatahs informationskontor 2. maj, understreger Fatah at:
“Det palæstinensiske folk ikke vil lade Jerusalem være alene mod besættelsesstyrkerne og deres horder af bosættere.”

[Fatah Commission of Information and Culture, Facebook 2. maj;
Fatah-bevægelsen, Nablus-filial, Facebook 2. maj]


I stedet for at hjælpe de israelske myndigheder med at fange terroristerne bag angrebet som fortsat er på fri fod, hyldes de af Fatah.

Fatah er partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), de modtager store beløb fra Danmark, NorgeStorbritannien og andre lande. Pengene går derefter til PLO og Fatah.

Derfor minder MIFF igen om at så længe danske skatteydere årligt sender flere millioner kroner til PA, uden at kræve stop for enhver hyldest, støtte eller opildning til terror mod israelske børn, kvinder og mænd, er Danmark med til at give økonomisk støtte til terror.

Læs udvalgte eksempler på hvordan PA misbruger dansk bistand til terror hyldest og terror belønning HER.

Læs også om dansk bistand til UAWC med bånd til terrororganisationen PFLP – klik HER.Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHamas anklager Abbas for et kup
Næste artikelNetanyahu opgiver at danne regering
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise