Tre israelere såret i terrorangreb

To af dem er alvorligt såret.
Israelsk sundhedsmandskab henter de tre sårede efter terrorangrebet søndag 2. maj. (Foto: Magen David Adom)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Tre 19-årige religiøse studerende er såret i et terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden). To af de sårede er i alvorlig tilstand. 19-årige blev skudt af en forbi kørende bil mens de stod ved et busstop, skriver Times of Israel.

– IDF-soldater skød mod bilen, som kørte fra stedet. Vi søger nu efter bilen og der er sat vejspærringer op i området, oplyser forsvaret.

En af de sårede terrorofre menes at være i kritisk tilstand og fik l hjerte-lunge-redning i ambulancen på vej mod hospitalet. Det andet terroroffer faldt ind- og ud af bevidsthed. Det tredje terroroffer blev heldigvis kun lettere såret ved terrorangrebet.

– IDF og sikkerhetsstyrkene vil ikke hvile før de får tak i terroristene som stod bak angrepet, sier forsvarsminister Benny Gantz i en uttalelse.

Palæstinensiske terrorgrupper hylder angrebet mod de tre civile israelere, men ingen af terrorgrupperne har indtil videre taget ansvar for terrorangrebet.

Angrebet sker samme dag som Israel har erklæret landesorg efter ulykken natten til fredag i Meron, hvor 45 personer blev mast/kvalt ihjel i forbindelse med Lag BaOmer fejring – læs mere HER.

Tidligere søndag blev en 60-årig palæstinensisk kvinde skudt i benet af israelske soldater efter at hun forsøgte at angribe dem med kniv.

Soldater og redningsmandskab på stedet hvor tre israelske teenagere blev skudt. (Foto: Magen David Adom)
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSøndag bliver national sørgedag i Israel
Næste artikelIDF frygter øget terror efter udsættelse af PA-valg kombineret med Ramadan og Jerusalems dag
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise