Nyt israelsk lovforslag vil fratage statsborgerskab fra terrorister som modtager terrorbelønning fra PA

Rushi Hamdan Abu Mukh til højere på billedet har modtaget over 3 millioner kroner af de palæstinensiske myndigheder (PA) i terrorbelønning for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har siddet 35 år i israelsk fængsel og er nu løsladt.
Rushi Hamdan Abu Mukh til højere på billedet var med til at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har modtaget mindst 3 millioner kroner i terrorbelønning af de palæstinensiske myndigheder (PA) mens han sad 35 år i fængsel, nu er han løsladt. (Foto: via @HalaHani77, Twitter)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I 1984 blev den israelske soldat Moshe Tamam på billedet nedenfor, bortført, tortureret og myrdet af en terrorcelle bestående af arabiske israelske terrorister. Den 5. april blev en af terroristerne løsladt efter 35 års fængsel, skriver avisen Jerusalem Post.

Løsladelsen af Rushi Hamdan Abu Mukh har vakt stor harme i Israel og 42 Knesset-medlemmer har derfor stillet lovforslag om at fratage statsborgerskabet fra israelske statsborgere og fastboende terrorister som fængsles og samtidigt modtager stor beløb i terrorbelønning fra de palæstinensiske myndigheder (PA). I MIFF minder vi igen om at de danske skatteydere i årtier har været med til at opretholde PAs Pay-for-Slay (betaling for at myrde) system i kraft af dansk PA-bistand. Læs mere om dansk PA bistand HER.

PA forsøgte at skjule udbetaling af terrorbelønning i 2020
Den 22. februar kunne MIFF berette om at PA havde forsøgt at skjule at de i 2020 havde udbetalt mindst 1 milliard kroner i terrorbelønning til palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden. En del af de penge kommer fra din lomme som dansk skatteyder- læs mere HER.

Løsladelsen af Abu Mukh vækker især harme fordi han er en af de højst betalte terrorister i PAs terrorbelønningsprogram. I 2019 Palestinian Media Watch (PMW) fortælle at Abu Much havde modtaget over 3 millioner kroner – i dag er beløbet endnu højere.

I forsøget på at komme terrorbelønning for myrde israelere til livs, vil de 42 Knesset-medlemmer have at de dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden fratages deres israelske statsborgerskab, med mindre de tilbagebetaler deres PA-terrorbelønning.

– Vi håber på at ​​loven vil forhindre terrorhyldest for at myrde israelere og forhindre terroropmuntring, mens vores kære ligger i graven…, sagde Merav og Herzl Hajaj fra forummet “Choosing of Life”.

– Jeg er glad for at lovforslaget er blevet stillet, det vil give retfærdighed til de efterladte familier og sætte en stopper for hyldest af terrorister med israelske liv på samvittigheden, sagde Ortal, Moshe Tamams søster.

Som det er i dag kan en israelers statsborgerskab kun fjernes ved dom i retten ved indenrigsministerens anmodning, som først skal have anmodningen godkendt af Shin Bet og regeringens juridiske rådgiver.

I virkelighedens verden sker det kun sjældent. Med det nye lovforslag vil ansvaret ligge hos indenrigsministeren og fratagelse af det israelske statsborgerskab vil være betinget af at terroristen har modtaget terrorbelønning af PA.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelAldrig før har andelen af ​​jøder i Israel været så lav
Næste artikelIsraelsk-arabisk journalist holder tre foredrag ved MIFFs kommende Israel-konference
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise