De palæstinensiske myndigheder (PA) vil gøre alt for at fortsætte udbetaling af terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. (Foto: Dennis Sylvester Hurd, flickr)

PA vil gøre alt for at fortsætte udbetaling af terrorløn trods israelsk antiterrorlov

Israelsk antiterrorlov har gjort det svære for de palæstinensiske myndigheder (PA) at udbetale terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden.

MIFF har gentagende gange skrevet om hvordan de palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger dansk bistand til terrorbelønning af terrorister med israelske liv på samvittigheden. Så sent som i dag kunne MIFF berette 19-årige Yehuda Guetta som døde i nat efter et terrorangreb, hvor han og to af hans venner blev skudt ved et terrorangreb udført af palæstinensisk terrorist 2. maj.

Terroristen kan nu se frem til livslang høj terrorløn fra de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark årligt støtter med mange millioner kroner. Læs mere HER.

Se PAs “løn” skala til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden – jo længere fængselsstraf, jo højere løn udbetales. Beløbet skal ganges med to for danske kroner. Derudover udbetaler PA også “løn” til terroristens familie.

(Foto: Skærmdump, kilde: palwatch.org)

Som et resultat af Palestinian Media Watchs (PMW) handling på området, har banker som opererer i områderne som kontrolleres af de palæstinensiske myndigheder (PA), lukket 35.000 bankkonti tilhørende fængslede terrorister, frigivne terrorister og familier af døde terrorister – de såkaldte “martyrer”, skriver PMW.

PMW gav bankerne besked om at hvis de ville fortsætte med at lade de pågældende konti være aktive og lade de palæstinensiske myndigheder (PA) indsætte terrorløn i banken, ville det være i strid med israelsk lov og et deraf retsligt opgør. Bankerne lukkede efterfølgende terroristernes konti, skriver PMW.

I modsætning til bankerne, ignorerede PA advarslen. April 2021 – for første gang i indeværende år samt siden israelsk lov trådte i kraft, ubetalte PA de ulovlige lønninger til fængslede og løsladede terrorister og økonomisk godtgørelse til familierne til døde terrorister (“martyrer”, som de kaldes af PA).

”I dag begyndte PA at udbetale lønninger til fangerne i israelske okkupationsfængsler, løsladede fanger, sårede og martyrernes [terroristernes] slægtninge gennem de palæstinensiske postkontorer. Det skete efter omkring 35.000 af deres konti blev lukket i bankerne, der opererer i de palæstinensiske områder efter en israelsk militærordre.”

[Al-Araby Al-Jadeed, britisk, arabisk nyhedsmedie, 6. april 2021]

Den PA-finansieret (og dermed også af Danmark) Kommission for Fængselsanliggender, meddelte at udbetaling af terrorløn ville blive betalt gennem PA-posttjeneste, sagde den PA-finansierede Kommission for Fængselsanliggender:

”Kommissionen for fængselsanliggender udtalte i dag, at lønudbetaling til fanger og løsladede fanger betales vil blive udbetalt i morgen gennem de palæstinensiske postkontorafdelinger i alle distrikter i Judæa og Samaria (Vestbredden) og gennem kommissionens afdelinger i Gaza-striben.”

[Ma’an, uafhængigt palæstinensisk nyhedsbureau, 5. april 2021]

Med henvisning til advarselsbrevet til bankerne sendt af PMW, meddelte Kommissionen for fængselsanliggender, at bankernes beslutning om at lukke terroristernes konti “skyldtes de israelske trusler om at skade og sagsøge dem”:

”Beslutningen om at udbetale fangernes løn gennem postkontorene blev truffet efter møde mellem [PA] Finansministeriet, [PA] Ministeriet for Kommunikation og IT og Den Palæstinensiske [PA] Monetære Myndighed. Det skete efter bankerne nægtede at acceptere fangernes og løsladte fangers lønudbetalinger efter israelske trusler om at skade og sagsøge dem.”

[Ma’an, uafhængigt palæstinensisk nyhedsbureau, 5. april 2021]

PA vil fortsætte med at belønne terrorister og har derfor undersøgt hvordan de kan omgå antiterrorloven uden brug af kommercielle banker. PA besluttede oprindeligt at oprette en ny terrorbank og havde sågar besluttet hvem skulle være bankens administrerende direktør, men den konstellation blev imidlertid opgivet.

Uden banker villige til at levere tjenester til terroristerne, havde PA ikke anden mulighed end at foretage direkte betalinger på PA’s postkontorer. Terroristerne og deres familier som har har heltestatus i PA, udtalte at de følte sig “ydmyget og nedbrudt”, fordi de måtte stå “som tiggere for at modtage deres løn”:

”Ved postkontoret i Ramallah, placeret i centrum af Judæa og Samaria (Vestbredden), var der trængsel af løsladte fanger, fanger, slægtninge til fanger, martyrer og sårede…

Den frigivet fange Arafat Barghouti Fortalte Al-Araby Al-Jadeed: ‘Fangerne, deres slægtninge og frigivet fanger modtog beskeden om, at de vil gøre dem til sociale sager, og det er et resultat af ventetiden ved posthusets porte og følelsen af ​​ydmygelse og nedbrydelse efter mange års kamp mod og trods af besættelsen.’

Barghouti fortsatte: ‘I øjeblikket står fangerne og tigger om at modtage deres løn som skal støtte dem. Den sætning, jeg har hørt mest i dag fra de løsladede fanger, er, at vi står som tiggere for at modtage vores løn. Det passer ikke fangerne og deres kamp, ​​at vi skal og vente foran postkontoret.’

Barghouti krævede at der blev lagt pres på bankerne eller blev fundet anden måde at udbetale terrorløn til terroristerne, frem for at overføre deres lønninger til posthuset. Barghouti sagde: ‘Bankerne skal gøre, hvad der kræves af dem. De ligger i de palæstinensiske områder, og skal betale en pris selvom besættelsen udsætter dem for pres.’ Han tilføjede at: “det er PA’s pligt at bære ansvar og søge passende alternativer.”

[Al-Araby Al-Jadeed, britisk, arabisk nyhedsmedie, 6. april 2021]

I henhold til Israels antiterrorlov, er det ulovligt for en person at udføre enhver “transaktion af ejendom”, det gælder også kontante udbetalinger givet som belønning for at udføre en terrorforbrydelse. Udtrykket “transaktion af ejendom” dækker i henhold til lovgivningen også enhver banktransaktion.

Det vil med andre ord sige at alle de palæstinensiske embedsmænd som var involveret i beslutningen om at udbetale terrorløn, og personalet i PA’s posttjeneste som sørgede for at lette lønudbetalingerne har begået alvorligt lovbrud af israelsk lovgivning, som kan give fængselsstraf på op til 10 års fængsel. Lønudbetalingerne til terroristerne er desuden genstand for beslaglæggelse.

PMW har underrettet Israels forsvarsminister Benny Gantz om PA-overtrædelser og understreget vigtigheden af ​​at bringe gerningsmændene for retten og beslaglægge alle midler udbetalt i terrorløn til terrorister. Læs PMWs fulde tekst HER.

Nyt israelsk lovforslag vil fratage statsborgerskab fra terrorister som modtager terrorbelønning fra PA. lovforslaget er en direkte konsekvens af Rushi Hamdan Abu Mukh som har modtaget over 3 millioner kroner af de palæstinensiske myndigheder (PA) i terrorbelønning for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har siddet 35 år i israelsk fængsel og er i dag en fri mand som hyldes af palæstinenserne som en helt. Læs mere HER.

Læs udvalgte eksempler på hvordan PA misbruger dansk bistand til terror hyldest og terror belønning HER.

Læs også om dansk bistand til UAWC med bånd til terrororganisationen PFLP – klik HER.

MIFF har gentagende gange gjort opmærksom på at så længe danske skatteydere årligt sender flere millioner kroner til PA, uden at kræve stop for enhver hyldest, støtte eller opildning til terror mod israelske børn, kvinder og mænd, er Danmark med til at give økonomisk støtte til terror.Facebook
Twitter
Email
WhatsApp