Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Dansk bistand kanaliseret til terrororganisationen PFLP

Se svaret fra minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S) på hvor mange penge de danske skatteydere har sendt til PA og UNRWA siden 1994. (Foto: Howard Lake, flickr)
- I 20 år har europæerne vendt det blinde øje til, trods klare terrorforbindelser og hævdede at der ikke var beviser. Nu hvor alle detaljerne er lagt frem for dem, vil regeringerne måske endelig fryse midler og etablere evalueringsmekanismer i overensstemmelse med principperne om god regeringsførelse, gennemsigtighed og omhu, udtaler NGO Monitors præsident Gerald Steinberg.

Den 5. maj var der en større debat i Folketinget for og imod dansk bistand til de palæstinensiske selvstyremyndigheder. Under debatten blev MIFFs information fremhævet – hør debatten HER.

MIFF har i årevis gjort opmærksom på at bistand givet til de palæstinensiske myndigheder (PA) og til palæstinensiske NGO’er IKKE bruges til deres formål – nemlig at hjælpe palæstinenserne. I stedet går millioner og atter millioner af kroner til indirekte og direkte finansiering af terror. MIFF har gang på gang dokumenteret en klar forbindelse mellem misbruget af midler og terrorangreb.

Klik HER for at blive medlem af MIFF så vi kan stoppe misbruget af dansk bistand!


Nu er atter en sag om stort misbrug af dansk- og EU bistand til palæstinensiske NGO’er kommet frem:

Fire palæstinensere står til at blive tiltalt for at have kanaliseret europæisk hjælp som skulle bruges til humanitære formål, til terrororganisationen Popular Front for Liberation of Palestine (PFLP), meddelte Israels sikkerhedstjeneste Shin Bet torsdag, det skriver avisen Jerusalem Post.

Læs flere af MIFFs artikler om terrororganisationen PFLP HER.

Sagen mod de fire forventes anlagt ved Judæas militærret i løbet af de kommende dage.

Israels udenrigsministerium har indkaldt europæiske ambassadører og krævet stop for finansiering af organisationer som kanaliserer penge til terrororganisationen PFLP.

Humanitær hjælp kanaliseret til terrororganisationen PFLP
Ifølge Shin Bet har PFLP brugt deres bedrags-metode i flere europæiske lande og dermed fået fingrene i flere millioner euro, mange af de penge er gået til at begå terrorhandlinger.

Shin Bet har sammen med det israelske forsvar (IDF) og israelsk politi fundet ud af, at finansieringen blev sendt til palæstinensiske organisationer i Judæa og Samaria (Vestbredden) – især Health Work Committees (UHWC) – læs mere om dem HER som er tilknyttet terrororganisationen PFLP, PFLP står på EU, USA, Canada og andre landes terrorlister. Læs hvordan UHWC misbrugte dansk Corona-hjælp i 2020 HER.

Fiktive projekter for at snyde donorlande
Shin Bet har udtalt at de har dokumentation som beviser hvor langt organisationerne har været villige til at gå for at vildlede europæiske lande. Organisationerne omdirigerede store beløb givet af europæiske regeringer til terror. De palæstinensiske NGO’er genererede eksempelvis rapporter om fiktive projekter, falske dokumenter, falske bankgodkendelser og andet.

EU-hjælp brugt til terrorfinansiering og terrorløn til PFLP terroristers familier
Midlerne fra de europæiske lande blev brugt til at finansiere terrorangreb, opbygge styrker, økonomisk støtte til PFLP terroristers familier, udbetale løn til deres aktivister, udvide rekrutteringsaktiviteter og fremme terrororganisationens ideologi.

Dansk bistand havnede i lommerne på 17-årige Rinas mordere

– De omfattende økonomiske aktiviteter som terrororganisationen PFLP fremmer, er en del af en lang række terrorhandlinger, stoppet af Shin Bet i senere år. PFLP er en morderisk terrororganisation som blandt andet står bag bombeangrebet i 2019, hvor 17-årige Rina Schnerb blev dræbt, mens hun var på en tur sammen med sin familie, udtaler højtstående kilde i Shin Bet.

Læs HER: Dansk bistand havnet i lommen på terrorister bag mordet på Rina. I perioden 2016-2020 bidrog danske skatteydere med 70 mio. kroner – trods dansk regulering mod støtte til terrororganisationen PFLP eller NGO’er med terrorforbindelser.

Rina Shnerb på 17 år blev dræbt under PFLP- terrorangrebet d. 23 august 2019. Dansk bistand var med til at finansiere mordet på Rina. (Foto: Privat)

De fire mistænkte er Tisir Abu Sharbak på 47 fra Ramallah er medlem af terrororganisationen PFLP og er regnskabsfører i UHWC. Saeed Abdat på 46 fra Ramallah er medlem af terrororganisationen PFLP og er tidligere revisor i UHWC. Amro Hamuda er fra Al-Bira og er medlem af terrororganisationen PFLP samt indkøbschef i UHWC. Hoani Rashmawi på 63 er fra Tzahor, han er spansk statsborger og var ansvarlig for fundraising i Europa på vegne af UHWC.

Israel kræver at Europa strammer tilsyn af hvad midlerne går til
Israels udenrigsministerium præsenterede Shin Bets beviser for de europæiske repræsentanter og gjorde det klart, hvor alvorlig Israel betragter situationen. Israel krævede at de straks fryser finansiering til de relevante humanitære hjælpeorganisationer samt at der fremadrettet strammes op på tilsynet med hvad midler bruges til og hvor de kanaliseres hen.

Danmark, Sverige, Norge og andre EU-lande gav over 1,5 mia. kroner til PFLPs NGO-netværk
I 2014-2021 gav Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Frankrig, Italien, Schweiz, Spanien, Belgien, Irland og EU over 1,5 milliarder kroner til PFLP’s NGO-netværk, inkl. UHWC, viser NGO Monitors tilbundsgående undersøgelse. NGO Monitor er en internationalt anerkendt israelsk tænketank som holder øje med hvad midler givet til NGO’er egentlig går til.

I undersøgelsen fandt NGO Monitor forbindelser mellem 70 NGO-embedsmænd og terrororganisationen PFLP, inklusiv nogle som havde været direkte involveret i terrorangrebet som dræbte 17-årige Rina Schnerb. Læs MIFFs tidligere artikler om hvordan dansk bistand havnede i lommerne på Rinas mordere HER. Se også dokumentation HER.

– I 20 år vendte europæerne det blinde øje til, trods klare terrorforbindelser og hævdede at der ikke var beviser. Nu hvor alle detaljerne er lagt frem for dem, vil regeringerne måske endelig fryse midlerne og etablere evalueringsmekanismer i overensstemmelse med principperne om god regeringsførelse, gennemsigtighed og omhu, udtaler NGO Monitors præsident Gerald Steinberg.

– Vi tager alle påstande og indikationer om forbindelser til terrororganisationer meget alvorligt og gennemgår løbende Tysklands lokale partnerorganisationer for humanitær bistand og udviklingssamarbejde i de palæstinensiske territorier for at sikre, at tyske regeringsmidler kun bruges til de udpegede formål, udtalte officiel tysk talsperson.

EU har udtalt at de står: – I spidsen for en global antiterror indsats og har nul tolerance når det gælder terror. Vi glæder os over den vigtige dialog med de israelske myndigheder om beskyttelsesforanstaltninger og deres specifikke bekymringer. EU har tilbudt og agter at etablere en fuldgyldig dialog om de pågældende problemstillinger. Som en selvfølge ser vi på hver eneste påstand som vi bliver fremlagt og gennemgår beviserne.

– Hvis EU allerede har suspenderet to igangværende projekter for at revidere dem og deres aktiviteter, og hvis det viser sig, at midlerne blev brugt uhensigtsmæssigt, planlægger EU at tage øjeblikkelige skridt for at beskytte integriteten og korrekt brug af de finansierede projekter, sagde en EU-talsmand.

I 2020 kunne MIFF berette om hvordan dansk Corona-hjælp blev msibrugt – flere millioner kroner i international bistand, som skulle hjælpe palæstinenserne med at bekæmpe Corona, gik til organisationer med terrorforbindelser – læs HER.

Også de palæstinensiske myndigheder (PA) kanaliserer dansk bistand til terrorbelønning. I 2020 gav PA mindst 1 milliard kroner til det formål: Her er tallene som de palæstinensiske myndigheder (PA) har forsøgt at skjule. Se hvor mange penge du har været med til at betale til terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læs HER.
Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem