Underskriftaktion: Kræv at Jordan udleverer terroristen som dræbte Malki og 14 andre

Underskriftaktion kræver at Ahlam Tamimi udleveres til USA så hun kan modtage den straf, hun fortjener.

15-årige Malki Roth blev dræbt sammen med 14 andre israelere under terrorangrebet mod pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem 9. august 2001. (Foto: Privat)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Den 9. august er det 19 år siden den 29-årige palæstinensiske selvmordsterrorist Izz Al-Din Al-Masri gik ind på pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem med en guitar-kasse på ryggen. Men det var ikke smukke toner han havde med sig, men derimod eksplosiver som bragte død og lemlæstelse med sig. Bomben på 5-10 kilo eksplosiver indeholdt også søm, skruer og bolte for at sikre maksimal menneskelig skade. Terrorangrebet omtales også som Sbarro-massakren.

Da han udløste bomben dræbte den kraftige eksplosion 13 israelere, en gravid amerikansk kvinde og en brasiliansk kvinde. Syv af de dræbte var børn. Derudover blev 130 personer såret.

Klik her for at sætte din underskrift – støt kravet om at Jordan udleverer terroristen til USA.

Det var den palæstinensiske kvinde Ahlam Tamimi som ledede selvmordsbomberen til restaurant Sbarro som ligger i et travlt område i centrum af Jerusalem. Restauranten var fuld af mennesker da de to terrorister ankom. Tamimi forlod stedet før Al-Masri udløste bomben, men hun fortalte senere at hun og andre palæstinensere jublede og følte stor glæde da de hørte at mange israelere var blevet dræbt. Tamimi var fængslet i Israel, men i 2011 blev hun løsladt i en fangeudvæksling i forbindelse med sagen om den israelske soldat Gilad Shalit.

Et af ofrene var den 15-årige israelske pige Malki Roth. MIFF har tidligere fortalt at manden som lavede bomben, Abdullah Barghouti, får 9000 norske kroner om måneden i belønning af de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA), og at terrorlønnen er finansieret af Danmark og Norge. Der grund til at tro at PAs udbetaling af løn til terroristen er steget siden MIFF skrev om det.

Selv i dag er Tamimi stolt af det hun har gjort. I Jordan er hun en kendt tv-personlighed og stjerne på sociale medier. (Tamimi er også nær slægtning til pigerne som Operation Dagsværk i Norge og KFUK-KFUM Global brugte som ikoner for pengeindsamling blandt norske skoleelever i 2018.)

Klik her for at læse om hvordan dansk bistand til PA går til terror mod israelere.

Nu har Malkis forældre som også er amerikanske statsborgere, startet en underskriftkampagne for at kræve Tamimi udleveret fra Jordan til USA så hun kan få sin straf ved domstolen.

Klik her for at sætte din underskrift – støt kravet om at Jordan udleverer terroristen til USA.

Her takker Malkis far MIFF for at dele underskriftaktionen:Tidligere artikelFinansministeriets seneste rapport tegner dyster økonomisk fremtid
Næste artikelMillioner af israelere uden adgang til beskyttelsesrum
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)