Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Mohammad Kabiya: – I hvilken apartheidstat kan en muslimsk beduin blive strategisk rådgiver for premierministeren?

Mohammad Kabiya er israelsk-muslimsk beduin fra den beduinske landsby Kabiya opkaldt efter hans familie. Han har været frivillig i IDF's søge- og redningsteam og strategisk rådgiver for premierminister Benjamin Netanyahu. I dag er han strategisk konsulent i IDF, taler for sit land i verden og er IDF-reservist. (Foto: Skærmdump, BizNews/X)
- Vi har 15 arabiske medlemmer af Israels parlament, en general i Israels forsvarshær, officerer i Israels politi og en dommer i Israels højesteret - de er alle muslimer. Vi har arabere overalt. De kan blive lige hvad de drømmer om, der er ingen begrænsninger i Israel.

Mohammad Kabiya er israelsk-muslimsk beduin. Han lever i den beduinske landsby Kabiya som er opkaldt efter hans familie.

I Israel har alle jødiske mænd og kvinder værnepligt. Blandt de israelske minoriteter er det kun de tjerkesiske og drusiske mænd (undtagen det drusiske mindretal som lever tæt på grænsen med Syrien) der har værnepligt. Øvrige minoritets mænd– og kvinder kan vælge at melde sig frivilligt til Israels forsvarshær (IDF) eller hjælpe via frivilligt arbejde.

Kabiya valgte i sin tid at melde sig som frivillig til IDF’s søge- og redningsteam i det israelske luftvåben. Han er en ud af mange stolte israelske beduiner der står op for deres land. Kabiya har også været premierminister Benjamin Netanyahus strategiske rådgiver. I dag er han strategisk konsulent i IDF, taler for sit land i verden og er IDF-reservist.

Kabiya er netop blevet interviewet til det sydafrikanske businessmedie/tidskrift BizNews. I interviewet understregede han, at 7. oktober-massakren mod Israel ramte alle israelere på tværs af religion, etnicitet, alder og køn – alle var legitime mål, inkl. muslimer. Derfor opfordrede han også til at stoppe den hadefulde opildning mod hans land i Sydafrika.

Kabiya sagde: – Jeg har været i Sydafrika. Jeg har været… (på) Wits University… Og jeg hørte der… demonstranter… der støttede det palæstinensiske folk med slogans som: from the river to the sea, Palestine will be free. Jeg vil gerne sige til det sydafrikanske folk, at næste gang I hører den sætning, så husk, hvad der skete den 7. oktober, fordi hvis, fra floden til havet bliver frit fra israelerne, så vil det blive kontrolleret af Hamas, og Hamas vil dræbe alle, der er imod dem.

– Hvis I hører det igen på jeres campusser og universiteter, så skal I vide, at de mennesker ønsker, at Hamas skal kontrollere og besætte hele området mellem floden og havet og myrde alle… I må begrænse det, I er nødt til at stoppe de hadefulde anti-israelske og antisemitiske protester mod Israel.

Om apartheid-anklagen mod Israel, siger han: – Jeg har været strategisk rådgiver for premierministeren, for premierminister Benjamin Netanyahu. I hvilken apartheidstat bliver en muslimsk beduin strategisk rådgiver for premierministeren? Vi har også mindst 15 arabiske medlemmer af Israels parlament (Knesset), en højtstående general i Israels forsvarshær, vi har højtstående officerer i Israels politi og vi har en dommer i Israels højesteret – de er alle muslimer.

Kabiya mener at israelske-arabere i visse tilfælde har for meget demokrati: – Nogle af de arabiske medlemmer af Knesset har opildnet imod IDF og mod regeringen i Israel fra Knesset-talerstolen, det fik ingen konsekvenser for dem og de blev ikke begrænset i deres opildning mod regeringen og IDF.

– Vi har arabere overalt her. De kan blive lige hvad de drømmer om, der er ingen begrænsninger i Israel.

Om 7. oktober-massakren i Israel, siger Kabiya: – Den var barbarisk, israelske landsbyer blev indvaderet. Terroristerne myrdede, voldtog, slagtede babyer, kvinder og gamle mænd, bare fordi de var israelere. Massakren ramte os alle – ikke kun jøder, også arabiske muslimer og beduiner blev myrdet. De myrdede over 1.400 israelere – jøder, beduiner, muslimer. Det terroristerne gjorde mod os er imod alle menneskelige standarder og alle Islamiske Sharia-regler.

– Det her er en krig vi må og skal vinde, vi har ikke andet valg, slutter han.

Se hele interviewet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem