Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk-arabisk IDF-oberst: – Raketterne fra Gaza skelner ikke mellem jøder og arabere

Her ses en gruppe israelske beduin-soldater i det israelske forsvar (IDF). (Foto: IDF)
- I 2006 eksploderede to raketter hvor jeg bor og dræbte to børn. Jeg er stolt over at tjene mit land - Israel, siger israelsk-arabisk IDF-oberst i klippet som du kan se i artiklen.

i24NEWS’ Yoseph Haddad (israelsk-kristen arabisk – se MIFFs interview med Yoseph HER) mødtes med medlemmer af beduinernes ørkenrekognosceringsenhed i Israels forsvarshær (IDF) og giver et sjældent indblik i livet for de israelske-arabere, der vælger at melde sig frivilligt til at tjene som soldater i IDF, skriver i24NEWS.

En soldat identificeret som “A” fortalte om sin erfaring som israelsk-araber, der tjener i IDF-enheden.

“Jeg er fra Negev-ørkenen, hvor forbrydelser finder sted… så jeg tænkte ved mig selv, hvad vil jeg opnå i sidste ende?” fortalte han i24NEWS.

Soldaten sagde, at han forlod hjemmet på grund af vold og gik på kostskole, hvilket gjorde det muligt for ham at modtage en uddannelse fra staten.

“Det gav mig så meget og staten bad aldrig mig om noget,” sagde han.

Nyheden om han ville aftjene i IDF, blev ikke godt modtaget i hans hjemby.

“De accepterede mig ikke på nogen måde… jeg distancerede mig fra dem og bad dem holde sig væk fra mig,” fortsatte soldaten.

Mange israelske-arabere vælger at aftjene i IDF fordi de er bekymrede over truslerne mod deres land – Israel.

“Når en raket affyres fra Gaza eller Libanon, skelner den ikke mellem en araber, en jøde eller nogen anden (person),” sagde en israelsk-arabisk israelsk officer, som har aftjent i IDF ni år.

Kommandøren forklarede, at i 2006 eksploderede to raketter i det område han bor i og dræbte to børn.

Den israelsk-arabiske kommandør opfordrede andre i den arabiske verden til at “komme på besøg og se virkeligheden i Israel med egne øjne. Jeg er stolt… Fordi jeg blev født i det her land, jeg blev født i Israel.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem