Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Statsminsteren om anholdelser for terrorplaner: – Jeg forstår danskernes frygt

Statsminister Mette Frederiksen. (Foto: Regeringen @regeringDK)
- Kigger vi ud over Europa, har der været flere angreb efter Hamas angreb Israel. Vi så det i Frankrig og Belgien. Det understreger situationens alvor, udtaler Mette Frederiksen.

Som MIFF skrev i dag har PET i samarbejde med politiet her til morgen anholdt flere personer for terrorplaner mod Danmark.

Herefter er det strømmet ind med politiske reaktioner på dagens Breaking nyhed.

Blandt de politiske reaktioner der vækker opmærksomhed, er en af statsministerens udtalelser: – Jeg forstår danskernes frygt. Hvis man kigger ud over Europa, har der jo været en række angreb, efter at Hamas angreb Israel. Vi har set det blandt andet i Frankrig og i Belgien. Det er jo igen en understregning af situationens alvor. Mit bedste råd er, at man lytter til myndighederne, sagde Mette Frederiksen til TV2.

Terrortruslen mod Danmark er steget efter 7. oktober-massakren mod Israel, hvor flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza og gik til angreb mod babyer, børn, kvinder, ældre, syge, handicappede og mænd – alle var legitime mål på tværs af religion, etnicitet, køn og alder.

Den 7. oktober blev Israel for altid forandret. 7. oktober-massakren kostede over 1,200 livet, over 10,000 såredegrove seksuelle overgreb og voldtægter af israelske kvinder, børn og mænd, utallige savnede, mindst 240 kidnappet til Gaza, over 12.000 raketangreb mod israelske byer og over 500,000 israelere, der er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin. Massakren ramte ALLE israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn, inkl. israelske minoriter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem