Skærmdump fra Fatahs børnebevægelse (Fatah's Lion Cubs and Flowers children's movement), via Palestinian Media Watch (PMW).

Børnemordere hyldes som helte i Jeriko

To palæstinensere som dræbte tre små israelske børn i 1988, hyldes som helte af Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder i Judæa og Samaria.

Den 30. oktober 1988 angreb tre palæstinensiske terrorister en israelsk bus med brandbomber. Rachel Weiss og hendes tre små barn på 9 måneder, 2 og 3 år blev bræmdt ihjel. Den 19-årige israelske soldat, David Delrosa døde af brandskader da han forsøgte at redde moren med de små børn.

Terroristerne som hedder Jum’a Adam og Mahmoud Kharabish, har siddet i israelsk fængsel siden angrebet og får 25.228 kroner om måneden i terrorløn fra de palæstinensiske myndigheder (PA). Terroristernes terrorløn er flere gange højere end PA’s offentligt ansatte. Beregning foretaget af Palestinian Media Watch viser at hver terrorist ved udgangen af 2022 vil have fået udbetalt 3,8 millioner kroner i terrorløn.

Se hvor mange milliarder Danmark giver PA i 2021-2025. Se Folketingsdebat om PA misbrug af dansk bistand og hvorfor et flertal besluttede at lade misbruget af dine skattekroner fortsætte

For Fatah (som kontrollerer PA) og PA selv, er det ikke nok at belønne dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden økonomisk. Terroristerne bliver også hyldet som helte for en ny generation af palæstinensere. Den 8. november delte Fatah billeder på deres børneorganisations Facebook-side. Organisationen henvender sig til børn mellem 6 og 15 år. I opslagene omtales Jum’a Adam og Hamoud Kharabish som «heroiske fanger».

Den tredje terrorist som deltog i det brutale terrorangreb, Ahmad Takrouri, blev løsladt i fangeudveksling med Israel i 2011.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp