Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fatah praler af antal terrorangreb mod Israel

Her ses palæstinensiske Fatah-tilknyttet terrorister under pressekonference, Hebron 17. juni 2022. (Foto: Flash90)
Fatah praler af 7800 terrorangreb, hvorfor fremstilles de som moderate palæstinensere?


MIFF har flere gange fortalt om Fatahs dobbeltspil – eksempelvis at deres næstformand indrømmer at PA-sikkerhedsstyrkerne samarbejder med terrorister

Fatah er det største parti bag de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark, EU og andre donorlande pumper milliarder i, fremstilles ofte som en mere moderat palæstinensisk fraktion.

Fatahs budskab til deres egne er alt andet end moderat.

Fatah bruger sine officiele medier og sociale medier til prale af deres involvering i over 7200 tilfælde af «folkelig modstand» – palæstinensisk eufemisme for terror i år, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

I et klip publiceret af Fatah, som ledes PA-præsident Mahmoud Abbas, prales der af antallet af konfrontationer og skudangreb begået af palæstinensiske terrorister. Fatah-bevæglesne erkender tilmed stolt at de er førende i terroren mod Israel og kritiserer samtidigt andre for ikke at begå tilstrækkelig med terror.

Ovennævnte står i skærende kontrast til med budskabet som europæiske- og danske politikere, organisationer og medier fodrer danskerne med.

Fatah praler eksempelvis af at de i løbet af 2022 har været involveret i skudangreb, konfrontationer med israelske soldater, infiltrationer ind i Israel, gennemført store terroroperationer, bombeproduktion, molotov-cocktails, stenkast og 76 skudangreb i løbet af én måned.

Fatah fremstiller sig selv som initiativtager til «modstanden», og kritiserer den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som kontrollerer Gaza, for at begå for lidt terror mod Israel

– End ikke en svag steme eller noget nyt høres fra Hamas, siger Fatah, med hentydning til antal terrorangreb.

Når Fatah taler til de internationale donorlande – inkl. Danmark, fortæller Fatah det som donorlandene vil høre. Når Fatah taler til deres egne, fortæller Fatah det de mener – Fatah taler nemlig med to tunger.

PMW har i årtier fulgt med i palæstinensiske medier og afsløret hvordan donorlandenes bistand (inkl. Danmark) misbruges til terroropildning, terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden, jihad skolepensum som oplærer børn i ofre livet som selvmordsterrorister og meget andet.

Den seneste tid har spændingerne været meget høje i Judæa og Samaria (Vestbredden) og intet tyder på Fatah vil gøre sit til at dæmpe spændingerne – tværtimod opfordrer Fatah på sociale medier til at «få Judæa og Samaria til at brænde».

Se Fatah prale af terror i klippet:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem