Det her er du med til at betale til via dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder som kontrolleres af Fatah. (Foto: Skærmdump fra MEMRI TV)

Fatah til Al-Jazeera: – Israels premierminister er som nazististernes Goebbels, gav ordre til at dræbe Al-Jazeera journalist

Du er med til at betale for Fatahs nazistiske propaganda mod Israel via dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder som kontrolleres af Fatah.

MEMRI (Middle East Media Research Institute) er baseret i Washington, D.C. i USA og monitorerer nyheder der blandt andet spredes i Mellemøsten.

Den 11. maj blev Al-Jazeera journalist Sheerin Abu Akala dræbt i Jenin i Judæa og Samaria (Vestbredden) i byen Jenin som er under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol. PA formår ikke at kontrollere byen.

Jenin er kendt for at være en terrorrede som udklækker mange terrorister – blandt under den seneste terrorbølge der siden 22. marts er skyllet ind over Israel og i skrivende stund har kostet 19 personer livet i flere brutale terrorangreb i flere israelske byer.

Det skal pointeres at de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark sender flere millioner skattekroner hvert eneste år, har ansvaret for sikkerheden i Jenin. PA formår tydeligvis ikke at kontrollere byen hvor de bevæbnede palæstinensiske terrorfraktioner regerer gaderne. Det har længe været et stort problem at PA har mistet kontrollen. Jenin er også den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihads (PIJ) højborg.

PA nægter at samarbejde med Israel om at undersøge hændelsen i Jenin og nægter at udlevere kuglen som kostede journalisten livet. Palæstinensisk patolog som har obduceret journalisten har slået fast at han ikke kan sige hvem dræbte hende – alligevel arbejder PA’s og Fatah’s internationale propaganda-maskine på højtryk for at dæmonisere Israel på enhver tænkelig måde og som sædvanligt er flere hoppet med på vognen – inkl. danske medier og politikere.

MIFF har skrevet flere artikler om Jibril Rajoub, sekretæren for Fatahs centralkomité og hans absurde beskyldninger mod Israel. Fatah kontrollerer PA og støttes blandt af de danske skatteydere via dansk PA-bistand. Den 5. maj 2021 blev der holdt en større folketingsdebat om hvovidt dansk PA-bistand skulle fjernes efter blandt andet MIFFs information om PA’s massive misbrug af dansk PA-bistand til eksempelvis udbetaling af terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden, havde vakt visse danske politikers harme. Alligevel beslutte et flertal i Folketinget at fortsætte dansk PA-bistand trods deres viden om at dansk PA-bistand både direkte og indirekte er med til at finansiere opildning til terror – se debatten her. Se hvilke danske partier stemte for/imod stop for dansk PA-bistand her og nendefor:

Skærmdump: https://www.ft.dk/samling/20201/afstem/672.htm

Således kan Rajoub sammen med Fatah og PA fortsætte deres opildning til terror, vold og had mod israelere med danske skattekroner i lommen.

Rajoubs absurde angreb mod Israel nåede nye højder under hane interview 12. maj 2022 til Al-Jazeera (Qatar). Under interviewet sagde han at Israels premierminister Naftali Bennett “gav ordre” til at dræbe Al-Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh, skriver MEMRI.

Rajoub tilføjede at Israels premiernister Bennett: “er Goebbels, en nazist, en fascist. Se hvad sker der i Ukraine – du ser, hvordan de håndterer det , mens vi her har nynazister, som gør alle de ting.”

Alt det er du sammen med de danske skatteydere med til at finansiere via din skat!

Nedenfor kan du se klippet med Rajoub i Al-Jazeera (baseret i Qatar):

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp