Search
Top embedsmand i de palæstinensiske myndigheder truer Israel med terror og vold. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)

PA taler med to tunger: – International lov giver os ret til at bekæmpe Israel med alle midler

De palæstinensiske myndigheder (PA) og Fatah lægger ikke en finger imellem i truslerne mod Israel.

De palæstinensiske myndigheder (PA) og Fatah skjuler ikke deres terrorplaner hvis Israel hævder israelsk civillov over Jordandalen og bosættelser på Vestbredden, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

PA og Fatah siger åbent at de vil bruge vold og terror mod Israel. De går ind for “folkelig oprejsning” og lover at “bruge alle midler” og “modstand i alle dets former” og er fast besluttet på at bekæmpe Israel – “fjenden”.

Samtidig har PA netop udtalt at de er klar til direkte forhandlinger med Israel om Trumpsplan. Som det er sket så mange gange tidligere, taler PA med to tunger – en til internationale medier og en anden til arabiske medier. Læs MIFFs artikler om PA her.

Top Fatah embedsmand Jibril Rajoub: – Vi vil bruge modstand i alle dets former mod Israel – fjenden. Se video her:

Det er langt fra første gang Fatah truer Israel med terror, så sent som 11. juni skrev MIFF om senior Fatah embedsmand Fayez Abu Aita, som blandt andet sagde: – Vi har ikke en atombombe, men vi har besluttet os for rigtig krig. Læs flere af MIFF’s artikler om Fatah her.

Medlem af Fatah’s revolutionskomitte Muhammad Al-Laham: – Vi vil kæmpe for hvert sandkorn med alle midler. Se video her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp