Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Yonathans 6-årige søn løb efter hjælp da han så sin far blive hugget ihjel under økse-terrorangrebet i Elad

Her ses de 3 myrdede israelske fædre som de to palæstinensiske terrorister vil modtage terrorløn for resten af livet. Du er med til at finansiere terrorlønnen via dsansk PA-bistand. (Foto: Skærmdump PMW)
Mange små børn så de tre israelske fædre blive hugget ihjel under økse-terrorangrebet i Elad på Israels fødselsdag. Terrorfrenes små børn dybt traumatiserede efter at være vidner til det brutale terrorangreb.

Yonatan Havakuk var et af de tre terrorofre som blev hugget ihjel af terrorister bevæbnet med økser og knive i byen Elad på Israels 74 års fødselsdag den 5. maj. Yonathans 6-årige søn så terrorangrebet og så sin far blive myrdet. Alligevel formåede hans lille søn at løbe hen til sikkerhedsvagter for at bede om hjælp og fortælle at et terrorangreb var i gang, skriver Times of Israel.

Drengens onkel Meir Illuz fortalte den israelske tv kanal Kan, at hans lille nevø er en helt, men er meget traumatiseret efter at være vidne til terrorangrebet og det at se sin far blive brutalt myrdet.

“Han er trods alt et lille barn,” sagde Illuz. “Han er en helt… Han stod ikke bare og så på. Han forlod sin far , løb hen til sikkerhedsvagterne og sagde: ’Min far er død, der er terrorister.’ Han er en helt, og hans far er en helt.

Havakuks enke Limor fortalte til Israels militær radio Galei Tzahal at deres lille søn fortalte at hans far ikke løb væk da terroristerne slog til:

“Min søn så det hele og fortalte at hans far kunne være løbet væk, men besluttede at blive.”

I stedet forsøgte Yonathan at stoppe terroristerne og kæmpede mod dem så andre kunne nå at flygte.

Svogeren til et terroroffer som overlevede men er i kritisk tilstand, fortæller at ofrets børn er meget traumatiserede af at se terrorangrebet.

“Hans fire små børn så det hele,” fortæller Netanel Yakovov, svoger til Shai Ben Shlomo, til Israels militærradio Galei Tzahal.

“De kan ikke sove og drømmer om deres far. Da de angreb ham, løb børnene væk og deres 2-årige lille datter sad i barnevognen og så det hele. Den lille pige siger: ‘Mor, far, slået’, fortæller Yakovov. “Det er et marreridt, en gyserfilm.”

Yakovov tilføjer, at Ben Shlomo stadig fortsat er kritisk tilstand og bevidstløs.

»De to terrorister sårede ham alvorligt i hovedet. Han er endnu ikke uden for livsfare,” siger Yakovov.

16 israelske børn mistede deres fædre ved terrorangrebet som kostede 3 fædre livet.

Tre andre blev alvorligt såret kniv-økse terrorangrebet torsdag aften mens mange israelere var ude i gaderne for at fejre Israels fødselsdag.

Israelske sikkerhedsstyrker indledte intens jagt for at fange terroristerne – efter 60 timers eftersøgning blev de fanget.

Terrorangrebet i Elad er blot et ud af flere terrorangreb som hærger Israel under den seneste terrorbølge, der i skrivende stund har kostet 19 personer livet siden 22. marts, mange sårede, utallige ødelagte familier og traumatiserede israelere som var vinder til brutale terrorangreb.

Læs også: PA fordømmer terror mens de belønner terroristerne med terrorløn – du betaler for vanviddet. Lever terroristerne som begik terrorangrebet i Elad til de bliver 80 år, vil de modtage over 13 millioner kroner i terrorløn!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem