Politi og redningsfolk ved terrorangrebet i Elad, 5. maj 2022. (Foto: Yossi Aloni/Flash90)

Terroristerne bag økseangreb opholdt sig ulovligt i Israel

Store styrker leder efter terroristerne som fortsat er på fri fod.

De to terrorister der i aftes myrdede 3 israelske fædre og sårede flere kritisk i byen Elad var palæstinensere, der opholdt sig ulovligt i Israel og arbejdede i området af Elad, skriver Israel Hayom (artiklen er oversat fra hebraisk)

Terrroristerne er fortsat på fri fod – store styrker leder efter dem.

De to terrorister kom fra byen Jenin som er kendt for at fostre mange terrorister. I skrivende stund vide det ikke om terroristerne har formået at flygte til Judæa og Samaria (Vestbredden). Israelske sikkerhedsstyrker leder både efter terroristerne inden for og uden for den grønne linje.

Israels forsvarshær (IDF) bistår israelsk politi med at søge efter terroristerne og sikkehedsforanstaltningerne i området er forhøjet.

Politikommissær Kobi Shabtai udtaler at: ”Målet er at fange terroristerne så hurtigt som muligt. Vi bruger mange efterretningsressourcer og en stor operationsindsats sammen med IDF for at spore terroristernes flugtvej.”

Terroristernes billede blev offentliggjort tidligere i dag og offentligheden blev bedt om at indberette enhver mistanke og oplysninger om deres færden.

Terroristerne vil blive belønnet af de palæstinensiske myndigheder (PA) med terrorløn – du er med til at finansiere lønnen via dansk PA-bistand – læs om det her.

Terroristerne er 19-årige Assad Yussef Assad al-Rafa’i og 20-årige Tzabahi Imad Tzabhi Abu Shakir fra landsbyen Romana i Jenin-distriktet.

– Israelsk politi har i samarbejde med Shin Bet og andre specialenheder gennemført øget aktivitet i Elad-området siden i aftes med alle teknologiske midler de har til rådighed for at fange de to terrorister fra Jenin-området mistænkt for at udføre terrorangrebet i Elad, hvor tre mennesker blev dræbt og tre andre såret.” udtaler israelsk politi.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp