Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Terroristerne anholdt efter 60 timer

Israelske sikkerhedsstyrker har fanget de to terrorister som stod bag økse-terrorangreb udenfor Elad, 8. maj 2022. (Foto: Flash90)
Terroristerne nåede at myrde 3 israelske fædre og sårede flere kritisk under fejring af Israels 74 års fødselsdag.

Israels 74 års fødselsdag den 5. maj endte med en katastrofe da to palæstinensiske terrorister gik til angreb mod israelere på gaden i byen Elad.

Terroristerne som myrdede 3 israelske fædre og sårede flere kritisk i byen Elad, opholdt sig ulovligt i Israel og arbejdede i området af Elad.

Terroristernes første offer blev 35-årige Oren (far til 6) som flere gange havde kørt dem til deres arbejde i Elad uden at vide at de opholdt sig ulovligt i Israel. Oren kæmpede mod terroristerne og forsøgte at stoppe dem i at fortsætte ind i byen for og myrde flere israelere. Desværre endte Oren med at betale med livet. 16 israelske børn mistede deres fædre ved angrebet.

Flere børn så det brutale terrorangreb.

Terroristerne kom fra byen Jenin som er kendt for at fostre mange terrorister.

Nu er terroristerne blevet fanget af israelske sikkerhedsstyrker efter 60 timers intensiv jagt for at fange terrroristerne inden de ville slå til igen og udfører flere terrorangreb, skriver Times of Israel.

Weekenden igennem ledte flere hundrede politi og sikkerhedsstyrker ledte efter terroristerne. Terroristerne blev fanget i en skov tæt på Elad. I fælles udtalelse fra Israels forsvarshær (IDF), israelsk politi og sikkerhedstjenesten Shin Bet meddeles det at terroristerne blev fundet efter to mistænkelige skikkelser blev opdaget i området.

Terroristerne gemte sig blot få kilometer fra hvor de begik terrorangrebet. Terroristerne har tilstået og øksen de brugte til at myrde israelerne blev også fundet i området.

Terrorangrebet er blot et ud af flere brutale terrorangreb i den seneste terrobølge i Israel i løbet af marts, april og maj, der i skrivende stund har kostet mindst 19 personer livet.

Her ses de to terrorister som begik økse angrebet lige efter de blev fanget.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem