Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

PA fordømmer terror mens de belønner terroristerne med terrorløn – du betaler for vanviddet

Her ses de 3 myrdede israelske fædre som de to palæstinensiske terrorister vil modtage terrorløn for resten af livet. Du er med til at finansiere terrorlønnen via dsansk PA-bistand. (Foto: Skærmdump PMW)
Terroristerne som myrdede 3 israelske fædre og sårede flere kritisk i brutalt økseangreb i byen Elad, kan se frem til høj terrorløn fra de palæstinensiske myndigheder (PA) - du betaler via dansk PA-bistand.

De to palæstinensiske terrorister, der brutalt myrdede de 3 israelske fædre Ben Yiftah, Yonatan Habakuk og Boaz Gol under fejring af Israels 74 års fødselsdag den 5. maj er blevet fanget af de israelske sikkerhedsstyrker. Det betyder at de palæstinensiske myndigheder (PA) nu vil “ansætte” terroristerne som PA-ansatte og begynde at udbetale deres terrorløn (Pay for Slay), skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Lever terroristerne til de bliver 80 år, vil de modtage over 13 millioner kroner i terrorløn!

Her ses de palæstinensiske myndigheders (PA) “lønskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden (skærmdump fra Palestinian Media Watch)

Start “lønnen” hos PA for at myrde israelere som PA vil udbetale terroristerne på 19 og 20 år, starter ved 1.400 shekel om måneden (svarende til knap 3.000 kroner pr måned). Med tiden vil terroristerne stige i “løn” og modtage 12.000 shekel pr måned (svarende til knap 25.000 kroner pr måned). De to terrorister som udførte økse-terrorangrebet er 19 og 20 år og kan således se frem til mange år med terrorløn som du er med til at finansiere via Danmarks skattefinansieret bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA). Se her hvor mange milliarder Danmark giver PA i 2021-2025.

De danske politikere ved godt at dansk PA-bistand misbruges – den 5. maj 2021 førte PA’s massive misbrug af dansk PA-bistand til stor Folketingsdebat hvor MIFFs information blev fremhævet fra talerstolen. Alligevel valgte et flertal i Folketinget at dansk PA-bistand skal fortsætte.

Se Folketingsdebatten her:

Ingen grænse for PAs hykleri – samtidig med PA fortsætter med at opildne til terror og udbetaler høje terrorlønnninger til terrorister som myrder israelske børn, kvinder og mænd, fordømte PA præsident Mahmoud Abbas økse-terrorangrebet. Selv i PA-præsidentens “fordømmelse” af terrorangrebet lå der en advarsel. Abbas udtalte at israelske/jødiske “bosættere” (PA kalder israelere for bosættere da PA ikke anerkender Israels ret til at eksistere som en jødisk stat) ikke skulle bruge terrorangrebet som en undskyldning til at udføre hævnangreb mod palæstinensere. Som en implicit retfædiggørelse af terrorangrebet, fordømte Abbas derefter hvad han kalder for “igangværende angreb mod vores folk og dets islamiske og kristne hellige steder”, som han hævdede har skabt en atmosfære af spænding og ustabilitet”:

“[PA] Præsident Mahmoud Abbas udtrykte sin fordømmelse af drabet på civile israelske for to aftener siden [5. maj 2022] (henviser til terroristerne As’ad Al-Rifai og Subhi Abu Shuqeir, der myrdede 3 israelske fædre -Red.). Han understregede, at drab på palæstinensiske og israelske civile kun vil fører til en forværring af situationen, på et tidspunkt, hvor vi alle stræber efter at opnå stabilitet og forhindre en eskalering.

Præsident Abbas advarede mod, at bosætterne og andre udnytter angrebet til at udføre angreb og gengældelsesaktioner mod vores palæstinensiske folk. Han understregede sin fordømmelse af de igangværende angreb mod vores folk og dets islamiske og kristne hellige steder, som har skabt en atmosfære af spænding og ustabilitet.

Han bemærkede, at voldscyklussen understreger, at en omfattende og retfærdig permanent fred er den korteste og sikreste vej til at opnå sikkerhed og stabilitet for det palæstinensiske folk, det israelske folk og befolkningen i regionen.” [PAs officielle dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 7. maj 2022]

Det milde sprog i Abbas “fordømmelse” var nærmest identisk med sproget han brugte i sin fordømmelse efter terrorangrebet i Bnei Brak den 29. marts og terrorangrebet i Tel Aviv den 7. april. Sproget i Abbas’ fordømmelser afspejler mere end noget andet deres meningsløshed for både Abbas og palæstinenserne.

Fælles for Abbas’ formulering af sine “fordømmelser” af terrorangrebene mod israelere er at han ikke fordømmer uden at inkludere en “advarsel” om at “bosættere” vil bruge terrorangrebene som undskyldning for at angribe palæstinensere. Dermed bliver Abbas’ “fordømmelse” ikke en fordømmelse, men derimod en beskyldning om at israelere angriber palæstinensere:

PA som kontrolleres af Abbas, fortsætter med at implementere sin politik om udbetaling af terrorløn (Pay for Slay) til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Derfor skal Abbas’ “fordømmelser” ses for hvad de er – tomme ord som ikke tjener andet formål end at tilfredsstille det internationale samfunds krav om en fordømmelse.

Abbas’ ord er intet værd og ville han leve op til det som han siger, ville han stoppe al økonomisk støtte til terroristerne og deres familier og enhver hæder for at myrde israelere.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem