Fatah er stolte over at myrde israelske børn, kvinder og mænd - du er med til at betale for vanviddet via dansk PA-bistand! (Foto: Skærmdump fra PMW)

Fatah praler: – Vi stod bag mordet på 20 israelere i 2022, 90 % af “martyrerne” var Fatah-medlemmer

Se hvad du er med til at finansiere via dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder!

Når en terrorist bliver dræbt under hans/hendes terrorangreb mod israelere, har de palæstinensiske myndigheder (PA) som alle danske skatteydere er med til at finansiere via dansk PA-bistand, en fast politik som går ud på at fremstille det som om terroristen blev summarisk henrettet af Israel som et uskyldigt offer, skriver Palestinian Media Watch (PMW)

PA bruger det som en strategi, der skal tegne et dæmonisk billede af Israel som en “barbarisk” og “ond enhed”, der vilkårligt dræber palæstinensere og på den måde overbevise det internationale samfund om at palæstinensiske terrorister er uskyldige ofre.

Samtidig vil PA og Fatah som kontrollerer PA, holde liv i hvad de kalder for “modstand” – dvs. terror mod Israel. For at kunne overbevise flere palæstinensere om at vælge terror og “martyrdøden” som deres vej i livet, promoverer PA og Fatah terrorister som helte og rollemodeller i det palæstinensiske samfund. PA og Fatah gør det for at sikre deres image blandt deres egne som dem, der “bekæmper besættelsen” og ikke virke svage i forhold til den iransk-støttet terrorgruppe Hamas, der i sin tid begik et blodigt kup mod Fatah og tog kontrollen fra dem i Gaza i 2007. Fatah og PA har i dag store problemer med at PA’s præsident og formand Mahmoud Abbas er yderst upopulær i det palæstinensiske samfund hvor flere i stedet vender blikket med Hamas.

I nedenstående klip praler medlem Fatahs revolutionære råd Muhammad Al-Lahham med, at “90 %” af terroristerne, der døde som “martyrerne” i 2022 “var Fatah-medlemmer”. Derudover roste han Fatah for at have myrdet “20 israelere”, hvilket han kaldte for “en kilde til ære” for Abbas’ bevægelse. Alt det er de danske skatteydere som nævnt med til at finansiere!

Se mere i klippet nedenfor eller flere eksempler her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp