Fatah melder sig klar til at begå mere terror mod Israel og roser terroristerne bag drabet på israelsk officer. [Facebook page of the Fatah Commission of Information and Culture, Sept. 14, 2022] Foto: Skærmdump, PMW.

Fatah: – Vi står klar til at begå mere terror mod Israel

Fatah har taget ansvar for- og rost terrorangreb der kostede israelsk officer livet. En af terroristerne er ansat i de palæstinensiske myndigheders sikkerhedstjeneste som Danmark er med til at finansiere.

Natten til onsdag blev den 30-årige israelske officer bar Falah skudt og dræbt af to palæstinensiske terrorister i Judæa og Samaria (Vestbredden).

En af terroristerne der dræbte Falah er ansat i de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedstjeneste, som du og alle danske skatteydere er med til at finansiere via dansk PA-bistand, skriver Itamar Marcus som leder Palestinian Media Watch (PMW).

PMW og Marcus har i årevis forsøgt at råbe PA-donorlandene op. Marcus har blandt andet talt med norske politikere i Stortinget og MIFFs daglige leder, Conrad Myrland om problemet med PAs oplæring af børn i at blive terrorister.

I Danmark blev PA’s misbrug af dansk bistand debatteret i Folketinget med fokus på MIFFs information, 5. maj 2021 – alligevel besluttede et flertal at lade misbruget fortsætte.

Her ses Fatahs FB-opslag og hyldest af terroristerne.

PA’s officielle medier og bevægelsen Fatah som kontrollerer PA og begge ledes af 86-årige Mahmoud Abbas støtter terroristerne – alt det er du med til at betale til.

Fatah meddelte efter terrorangrebet at de står klar til at begå mere terror mod Israel.

I går offentliggjorde Fatah følgende hyldest-klip af terrorangrebet på deres Facebook-side:

  1. Al-Aqsa-Palæstina [Martyr] Brigaderne har publiceret sine angreb officielt
  2. Fatah-bevægelsen tager ansvar for handlingerne begået af sin militære fløj [Al-Aqsa-Martyr Brigaderne]”
  3. Fatah-ledelsen meddeler hermed at de er vendt tilbage til fasen af væbnet kamp (Fatahs eufemisme for terror)

Al-Aqsa-Martyr Brigaderne står på internationale terrorlister. Alligevel har USA, Europa og andre PA-donorlande igennem flere år finansieret PA og skelnet mellem Fatah, som ledes af PA’s leder og præsident Mahmoud Abbas og deres terrorgren, Martyr Brigaderne. PMW har igennem flere år advaret om at opdelingen af PA er falsk og kunstig. Nu har Fatah officielt bekræftet at de er én organisation og Fatah har taget “æren” og ansvaret for sine terrorangreb.

Punkt 3 i Fatahs udmelding er også vigtig – igennem flere år har PMW bevist at Fatah igen og igen har meldt ud at deres pause i “væbnet kamp” (Fatah eufemisme for terror), mod Israel er midlertidig, og at fasen af “væbnet kamp” vil vende tilbage. Nu har Fatah officielt meddelt, at de er vendt tilbage til terror.

Konsekvenserne for Fatah efter deres officielle udmelding burde være indlysende og få konsekvenser for international PA-bistand. Det forklare måske også hvorfor Fatah skydte sig at fjerne klippet fra deres Facebook-side. PMW nåede at gemme Fatah-opslaget og klippet som også vil blive offentliggjort.

Fatah fjernede klippet, men psotede flere FB-opslag hvor de fejrede terroristerne og delte deres billeder. En af terroristerne er desuden iført PA-sikkerhedsstyrkernes uniform (se billedet længere oppe).

USA og mange vestlige lande, inkl. Danmark finansierer PA’s sikkerhedstjenester til at bekæmpe terror mod Israel, kan det blive mere ironisk?

PMW har med flere eksempler bevist at medlemmer af PA’s sikkerhedstjenester er involveret i terror mod Israel. Nu har PA via deres officielle tv-kanal og andre kanaler, anerkendt og rost egen sikkerhedstjeneste for at være involveret i terror mod Israel.

Trods overvældende og vedvarende beviser for at danskernes skattekroner misbruges af PA til terror, vil det næppe få konsekvenser for dansk PA-bistand.

Hvis du også er vred over at være med til at finansiere terror mod Israel, hører du hjemme i MIFF.
Meld dig ind allerede i dag og få GRATIS medlemskab året ud som tak.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp