Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

PAs premierminister: – Israel finansierer valgkamp med palæstinensisk blod

PA-premierminister Mohammed Shtayyeh er kendt for at sprede grov anti-israelsk propaganda. (Foto: UNIS Vienna, 31. marts 2015, flickr)
De palæstinensiske myndigheders (PA) premierminister kom med sine udtalelser under besøg hos dræbte terroristers familier.

Mens Israel kæmper mod stigende spændinger i Judæa og Samaria (Vestbredden) og terrorangreb mod israelere, besøgte de palæstinensiske myndigeders (PA) premierminister Mohammad Shtayyeh byen Jenin, skriver Jerusalem Post.

Jenin ligger i Område A som hører under PA, der igennem længere tid ikke har formået at holde ro og orden i byen. Derfor er IDF nødsaget til at rykke terrorinfrastrukturen der op med roden for at beskytte sin befolkning mod terrorangreb).

Premierminister Shtayyeh mødtes blandt andet med Fathi Hazem, faren til Dizengoff-terroristen, der tidligere på året skød og dræbte tre israelere på en fyldt bar i Tel Aviv.

PA’s premierminister besøgte også sørgende, der ærede terroristerne dræbt i sammenstød med Israels forsvarshær (IDF) i Jenin i fredags.

Under sin tale til de sørgende sagde PA’s premierminister blandt andet:

– Vi ved med sikkerhed, at besættelsen ikke ønsker fred, og finansierer deres valgkampagner med palæstinensisk blod hver dag.

– Siden begyndelsen af året er over 170 palæstinensere blevet dræbt, og antallet af fanger er nået op på mere end 5.600. Verden ser mod krigen i Ukraine og ser slet ikke på Palæstina.

– Vi siger til martyrernes familier, vi er i tæt alliance til besættelsen slutter, en uafhængig palæstinensisk stat etableres og fangerne befries. Den palæstinensiske kamps kompass vil fortsat pege mod vores hovedstad Jerusalem.

PA-premierministerens udtalelser sker midt i en længere periode med eskalerende spændinger i Judæa og Samaria mellem bevæbnede palæstinensiske terrorgrupper og IDF. I weekenden blev to palæstinensiske terrorister dræbt i sammenstød med IDF i Jenin, et medlem af den iransk-støttet terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) og et Fatah-medlem.

De seneste dage er flere IDF-soldater og israelere blevet angrebet af skud-terrorangreb. Den nye terrorgruppe Lion’s Den (Løvernes Hule), har påtaget sig ansvaret for skudangrebene som kostede 18-årige Noa Lazar og 21-årige Ido Baruch livet.

Se hvor mange milliarder Danmark giver i bistand til PA i 2021-2025.

Se også PA-præsident Abbas beskylde Israel for at begå 50 Holocausts mod palæstinenserne under pressekonference i Tyskland.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem