Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

PA: – 2 millioner ukrainske flygtninge mindre tragedie end 2.000 ukrainske jøder i Israel

"Katastrofen for [ukrainerne] er en større katastrofe for [palæstinenserne]," skriver de palæstinensiske myndigheders (PA) officielle avis som støttes økonomisk af PA's donorlande, inkl. Danmark.

MIFF har skrevet utallige artikler om hvordan de palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger dansk bistand finansieret af de danske skatteydere og krigen i Ukraine er ingen undtagelse. Mens hele verden inkl. Danmark og Israel forsøger at hjælpe Ukraine og de flere millioner ukrainere som er flygtet fra det krigshærget land, har PA travlt med at få krigen til at handle om dem:

“Katastrofen for [ukrainerne] er en større katastrofe for [palæstinenserne],” skriver de palæstinensiske myndigheders (PA) officielle avis. (PA’s artikel er oversat til engelsk af Palestinian Media Watch (PMW).

PA’s officiele avis støttes økonomisk af PA-donorlandene, inkl. danskerne via dansk PA bistand). Se hvor mange milliarder Danmark giver PA i 2021-2025 HER.

Overskriften i PA’s avis lyder således: Israel bygger 1.000 nye boliger til ukrainske jøder: “Katastrofe for én [ukrainerne] er en større katastrofe for en anden [palæstinenserne].” PA-avisens sprogbrug er taget fra det arabiske ordsprog Udtrykket er en drejning af det arabiske ordsprog: “Disaster for one is profit for another.” (Den enes katastrofe er den andes profit).

PA-avisen spørger: Hvad er værre end 2 millioner ukrainske flygtninge og tusindvis af ukrainere, der myrdes? Svar: 2000 ukrainske jøder der flytter til Israel.

Ifølge PA’s verdenssyn kan alt hvad der sker i verden kun bedømmes ud fra hvordan det påvirker palæstinenserne. Derfor ser PA’s avis tragedien i Ukraine med flere tusind dræbte civile og over 2 millioner ukrainske flygtninge som en mindre tragedie end “tragedien” med jødiske ukrainere, der immigrerer til Israel.

Man må stille spørgsmålet: Hvorfor har PA et problem med at jøder immigrerer til Israel inden for våbenhvilelinjerne før 1967, hvor de ukrainske flygtninge-immigranter indkvarteres?

Her er PA-avisens svar:
“Den Zionistiske Verdensorganisations bosættelsesafdeling meddelte, at de har påbegyndt processen med at etablere 1.000 boligenheder i bosættelser for at absorbere jøder, der flygter fra Ukraine.” [Officiel PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 2. marts 2022]

PA bruger udtrykket “bosættelser” under henvisning til hvad de kalder for ulovlige israelske boliger på såkaldt palæstinensisk jord. Til det internationale samfund siger PA-lederne at de henivser til boliger i Judæa og Samaria (Vestbredden). Læs hvorfor israelske bosættelser, der alle ligger i Område C i Judæa og Samaria, der jf. Oslo-aftalerne (1993) er under fuld israelsk kontrol IKKE er ulovlige i henhold til folkeretten HER.

Danmark og EU har i flere år givet økonomiske støtte til PA’s ulovligt opførte byggerier i Område C. (jf. Oslo-aftalerne har PA fuld kontrol over Område A og B i Judæa og Samaria – her må de bygge som de vil. Alligevel støtter PA-donorlande som Danmark, PA’s ulovlige byggerier i Område C, der som allerede nævnt er under fuld israelsk kontrol, hvorfor PA ikke må bygge i området).

Over for deres eget folk siger PA-lederne at hele Israel er “palæstinensisk land”, alle israelske byer betegnes som “ulovlige bosættelser”, og alle israelere er “bosættere”. Som PA Undervisningsministeriet for nylig gentog på Facebook: “Palæstina – hele landet er vores, fra [Middelhavet] til floden [Jordan].”[PA Undervisningsministeriet, Facebook, 16. november 2021]

I en kort artikel afslører PA både sin narcissisme og dens grundlæggende løgn for det internationale samfund om, at den anerkender Israels ret til at eksistere.

Her er et uddrag af ariklen i PA’s avis:

Overskrift: “Katastrofen for en [ukrainerne] er en større katastrofe for en anden [palæstinenserne]”

“World Zioni”Den Zionistiske Verdensorganisations bosættelsesafdeling meddelte, at de har påbegyndt processen med at etablere 1.000 boligenheder i bosættelser for at absorbere jøder, der flygter fra Ukraine.” [Officiel PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 2. marts 2022]

Formand for World Zionist Organizations bosættelsesafdeling Yishai Merling afslørede, at han før udbruddet af krigen i Ukraine formulerede en detaljeret plan for at etablere midlertidige huse til de jødiske familier i Ukraine, der planlægger at emigrere til Israel. Han sagde, at han præsenterede nødplanen for formanden for Verdens Zionistiske Organisation og fungerende formand for det jødiske agentur for Israel (Jewish Agency for Israel) Yaakov Hagoel.

Planen omfatter boligstrukturer på områder, der spænder fra 55 kvadratmeter til 90 kvadratmeter, og skal tjene til at absorbere de nye jødiske immigranter.

Ifølge nødplanen vil strukturerne blive etableret i områder ved siden af de nordlige grænser, i Negev, Arava, Valley of Springs, der ligger ved siden af Beit Shean, og Jordan-dalen.”

[Officiel PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 2. marts 2022]

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem