Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Danmark bør lægge pres på PA for at afvikle deres belønningssystem til dømte terrorister

PA-præsident Mahmoud Abbas. (Foto: Skærmdump af video fra YouTube/Memri.org)
Like og del artiklen hvis du er enig!

I 2018 præsenterede MIFF i Norge et notat med tolv forventninger til det norske udenrigsministerium. En af MIFFs forventninger er at der lægges pres på de palæstinensiske myndigheder (PA) for at afvikle deres belønningssystem til dømte terrorister.

MIFF har samme forventning til det danske udenrigsministerium. MIFF har tidligere skrevet om at dansk bistand til PA egentlig går til terroraktiviteter og opfordring til terror mod israelere.

I 2019 blev 17-årige Rina Shnerb fra byen Lod dræbt og hendes familie såret ved et terrorangreb udført af den palæstinensiske terrorgruppe Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP). Terroristerne blev kort efter fanget af Israel og senere på året fangede Shin Bet 50 PFLP terrorister som planlagde flere terrorangreb mod civile israelere. Alene i 2019 afværgede Shin Bet over 450 terrorangreb mod israelere.

Palestinian Media Watch som nøje overvåger de palæstinensiske medier og sociale medier fandt ingen fordømmelse af terrorangrebet mod Rina og hendes familie fra palæstinensiske politikere eller embedsmænd. De officielle palæstinensiske medier havde til gengæld på falsk grundlag hævdet, at Rina var en “soldat” og en “bosætter”. Rina var ikke soldat og boede i Lod i Israel.

MIFF opfordrede den danske regering til at kræve at palæstinenserne ville fordømme terrorangrebet på Rina. Den danske regering var tavs.

En officiel palæstinensisk avis sammenlignede Rinas morder, Samer Arbid med Jesus. Arbid blev ansat og tilknyttet to palæstinensiske organisationer, der i senere år blandt andet har modtaget midler fra de norske skatteydere.

Faksimile fra Al-Hayat Al-Jadida 16. oktober 2019 via Palestinian Media Watch.

Arbid har også arbejdet for Addameer. Ifølge NGO Monitor modtog Addameer i perioden 2014-2017 498,700 dollars (svarende til 3.354.151,50 kroner) fra Danmark, Sverige, Schweitz og Holland (se hele oversigten her).

Addameer har tætte forbindelser til PFLP som står på terrorlisten i EU, USA, Canada og Israel. PFLP har ikke kun stået bag mordet på Rina – de har også stået bag flykapringer, selvmordsangreb, terrorangreb mod civile og anden terroraktivitet.

I 2019 gav Danmark 3 mio. kroner til Danish House in Palestine – til trods for at en suppleant i deres bestyrelse er fængselsdømt terrorist og medlem af terrorgruppen PFLP.

I december 2019 fejrede FN den internationale neutralitetsdag med igen at bede verdenssamfundet om at grave dybt ned i skatteydernes lommer – på trods af PA’s åbenlyse misbrug af midler og terrorfinansiering. At PA hvert år misbruger flere hundrede mio. shekels ignoreres altså fuldstændigt.

I 2018 udbetalte PA 743 mio. shekel i løn til terrorister, heraf blev 502 mio. brugt til aflønning af nuværende og tidligere fængslede terrorister og 241 mio. blev brugt til at aflønne døde terroristers (martyrer) familier.

Ifølge PA’s økonomiske tal for 2018 har de brugt 490.709.000 shekel på PLO’s fængselskommission, 396.103.000 shekels gik til aflønning af nuværende og tidligere fængslede terrorister. Hundredevis af mio. shekel gik i 2019 til familierne af døde terrorister.

I perioden 2011 til 2018 overførte PA over 7 mia. shekel til Palestine Liberation Organization (PLO). PLO er ikke underlagt økonomisk gennemsigtighed – derfor vides det ikke hvad midlerne er gået til. Det vides dog at PLO bruger midlerne fra PA til at finansiere terrorgrupper som står på internationale lister over terrorgrupper – PFLP er en af dem.

At palæstinenserne har brug for penge forstår alle. Især fordi deres samfund i høj grad bygger på offentlige lønninger og bistandsmidler. Men at terrorister med hundredevis af liv på samvittigheden får udbetalt en månedlig “løn” der er mange gange højere end den en palæstinensisk tjenestemand tjener burde ingen have forståelse for.

Virkeligheden overgår simpelthen fantasien. Midlerne der gives til PA kommer fra vores skattelommer. Som minimum burde vi kunne forvente at vores penge går til fredsfremmende formål – ikke til terrorstøtte.

Danmark har som giverland indflydelse og kan derfor påvirke PA’s pengeforbrug. Danmark bør følge USA. Politiken i den amerikanske kongres er at bistanden stoppes, hvis PA’s aflønning af dømte terrorister ikke stopper – det kunne den danske regering lære af.

Så længe Danmark giver mio. af kroner til PA, bidrager Danmark til financiering af terror.

Derfor er MIFF’s forventning til den danske regering:
– At belønningssystemet til dømte terrorister fordømmes og at der lægges et stærkt pres på PA for at afvikle belønningssystemet.
– Ikke godtage PAs forklaring om, at løn til fanger udbetales fra et andet budget end det, der kommer fra den internationale bistand.
– Dansk bistand til andre budgetposter frigiver under alle omstændigheder midler til belønning af terrorister. Det er selve belønningssystemet, regeringen må kræve afviklet.

Hvis du også mener Danmark bør kræve at PA afvikler deres belønningssystem til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden så klik her og bliv medlem af MIFF nu!

Du kan også give en gave til MIFF – alle midler går ubeskåret til vores arbejde for Israel og det jødiske folk
Bankkonto 5290 9020945009
Mobile Pay 49739

Tak for din støtte! 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem