Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Danmark bør kræve, at palæstinenserne fordømmer terrorangrebet på Rina (17)

Rina Shnerb blev 17 år, hun blev dræbt i et palæstinensisk terrorangreb fredag d. 23 august 2019. (Foto: Privat)
Når Rinas mordere fanges, vil de blive belønnet af de palæstinensiske myndigheder.

17-årige Rina Shnerb fra Lod i Israel blev dræbt i et terrorangreb fredag ​​d. 23 august. Hendes 19-årige bror blev også alvorligt såret i angrebet. Derudover blev hendes far såret, da en begravet bombe blev udløst med fjernbetjening.

Palestinian Media Watch overvåger de palæstinensiske medier og sociale medier nøje, men rapporterer, at de ikke har fundet nogen fordømmelse af terrorangrebet fra palæstinensiske politikere eller embedsmænd. De officielle palæstinensiske medier har derimod på falsk grundlag hævdet, at Rina var en “soldat” og en “bosætter”. Rina var ikke soldat og boede i Lod, Israel.

Hvis Rinas mordere fanges i live, vil de palæstinensiske myndigheder give terroristerne en høj månedlig belønning for angrebet.

-De palæstinensiske myndigheder skal fordømme angrebet. Hvis de ikke gør det, skal bistandslandene kræve at PA står til ansvar og spørge, hvorfor bistandspenge fortsat bruges til at belønne angreb, skrev Jason D. Greenblatt, USAs særlige udsending for den israelsk-palæstinensiske konflikt, på Twitter d. 23 august.

– Opfordringen er hermed sendt videre til den danske regering, som er en af ​​de største bistandsudbydere til de palæstinensiske myndigheder. At kræve fordømmelse af et ondt bombeangreb mod en 17-årig pige og hendes far og bror, burde være den letteste sag i verden.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem