Danmark bør kræve, at palæstinenserne fordømmer terrorangrebet på Rina (17)

Når Rinas mordere fanges, vil de blive belønnet af de palæstinensiske myndigheder.
Rina Shnerb blev 17 år, hun blev dræbt i et palæstinensisk terrorangreb fredag d. 23 august 2019. (Foto: Privat)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

17-årige Rina Shnerb fra Lod i Israel blev dræbt i et terrorangreb fredag ​​d. 23 august. Hendes 19-årige bror blev også alvorligt såret i angrebet. Derudover blev hendes far såret, da en begravet bombe blev udløst med fjernbetjening.

Palestinian Media Watch overvåger de palæstinensiske medier og sociale medier nøje, men rapporterer, at de ikke har fundet nogen fordømmelse af terrorangrebet fra palæstinensiske politikere eller embedsmænd. De officielle palæstinensiske medier har derimod på falsk grundlag hævdet, at Rina var en “soldat” og en “bosætter”. Rina var ikke soldat og boede i Lod, Israel.

Hvis Rinas mordere fanges i live, vil de palæstinensiske myndigheder give terroristerne en høj månedlig belønning for angrebet.

-De palæstinensiske myndigheder skal fordømme angrebet. Hvis de ikke gør det, skal bistandslandene kræve at PA står til ansvar og spørge, hvorfor bistandspenge fortsat bruges til at belønne angreb, skrev Jason D. Greenblatt, USAs særlige udsending for den israelsk-palæstinensiske konflikt, på Twitter d. 23 august.

– Opfordringen er hermed sendt videre til den danske regering, som er en af ​​de største bistandsudbydere til de palæstinensiske myndigheder. At kræve fordømmelse af et ondt bombeangreb mod en 17-årig pige og hendes far og bror, burde være den letteste sag i verden.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsrael har angiveligt bombet palæstinensisk terrorgruppes base i Libanon
Næste artikelFire granater affyret fra Gaza mod Israel
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise