Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF har passeret 1000 danske medlemmer – tak for jeres støtte!

Med Israel for fred (MIFF) logo.
Medlemmerne fortsætter med at strømme ind i MIFF.

Der er en verden før og efter 7. oktober-massakren mod Israel, det gælder også for de danske jøder og MIFF.

Antisemitismen er eksploderet globalt – også i Danmark hvor de danske jøder kun udgør en promille af befolkningen, er antisemitismen gået amok. Danske jøder lever i konstant frygt og der kommer meldinger om, at flere er blevet udsat for dødstrusler, hærværk, at de isolerer sig, at de ikke tør gå på gaden, ikke tør sende børnene i skole eller gå på arbejde. Situationen er meget alvorlig og derfor vil Dansk Jødisk Museum og Det Jødiske Samfund, få tilført ekstra midler til at styrke sikkerhedsforanstaltningerne yderligere. Et parti har sågar foreslået at udlevere peberspray og overfaldsalarmer til alle danske jøder.

Justitsministeren har udtalt, at han frygter situationen kan komme ud af kontrol og tilføjer: – Det er dybt uacceptabelt, at situationen i Mellemøsten skaber utryghed i Danmark. Det rager mig en papand, hvad man mener om enten 1948-grænser eller 1967-grænser, eller hvem der gjorde hvad i en konflikt. Det berettiger på ingen måde – under ingen omstændigheder – den forfølgelse, vi lige nu ser af herboende jøder.

Se flere eksempler på hvad danske jøder udsættes for her og her.

Siden 7. oktober-massakren er medlemmerne strømmet ind i MIFFden 6. november skrev MIFF: – I Norge har MIFF passeret 12000 medlemmer, i Sverige er medlemstallet steget med 36% og i Danmark nærmer MIFF sig 1000 medlemmer.

Siden er medlemstallene steget yderligere og MIFF har nu passeret 1000 danske medlemmer.

I Norge og Sverige fortsætter medlemmerne også med at strømme ind.

Jeres støtte betyder ekstra meget nu – MIFF har igennem rigtig lang tid oplevet store problemer med Facebook (FB), og trods gentagende henvendelser til deres support, har MIFF ikke fået den hjælp, der var behov for. I mandags blev MIFF’s danske Facebook-side deaktiveret af Facebook – knap 6 års arbejde og 3000 følgere blev slettet med et enkelt klik på musen!

Vi arbejder på at få Facebook til at genaktivere vores konti. Hvis du eller nogen, du kender, har kontakter i Facebook, vil vi blive utroligt glade, hvis I tager kontakt til Facebook og beder dem håndtere vores sag så hurtigt som muligt.

Tusind tak til alle MIFF’erne derude der har givet et bidrag til MIFF’s arbejde, sendt søde beskeder eller på anden måde vist jeres støtte.

Bliv medlem her og få gratis medlemskab året ud som tak.

Følg MIFF på: https://miff.dk/
På: X (tidligere Twitter)
På: InstagramDu kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem