Den 1. november 2022 går Danmark og Israel til valg. (Foto: Venstre, folketingets åbning 2016, flickr)

Folketingsmedlem: – Israel har længe opført sig som en slyngelstat

Se hvilket dansk folketingsmedlem og flere danske medier hopper med på HRWs falske apartheid-anklage.Folketingsmedlem Sikandar Siddique som i dag er politisk leder for Frie Grønne, Danmarks nye venstrefløjsparti (tidligere medlem af Alternativet), var hurtigt ude på sociale medier for at dele sin “ekspert” viden om Israel efter Human Rights Watch (HRW), den 27. april publicerede endnu en dæmoniserende rapport om Israel fyldt med løgne og fejl. I rapporten går HRW så langt som at fremstille det som racistisk at Israel har love som sikrer jøder fra hele verden statsborgerskab, læs MIFFs artikel inklusiv faktatjek af rapporten og interview med NGO Monitors grundlægger HER.

Sådan skriver Siddique på Facebook, Twitter & Instagram:

Kilde: https://www.facebook.com/sikandar.siddique.politiker


Kilde: https://www.instagram.com/sikandarsiddique_/

HRW har dæmoniseret Israel igennem årtier

Det er ikke noget nyt at HRW dæmoniserer Israel. HRW var aktive ved Durban-konferencen i 2001, hvor deltagerne blev opmuntret til «fuldstændig international isolation af Israel som en apartheidstat». HRW er også fortsat med at komme med anklager om «krigsforbrydelser».

I 2009 fik det HRWs grundlægger, Robert L. Bernstein til at reagere: Israel er et åbent samfund med mulighed for intern kritik, og har dermed evnen til at korrigere sig selv. De arabiske nabostater er i stor grad brutale, lukkede, autoritære samfund, som i meget lille grad tillader intern kritik. Til tross for det får Israel meget mere kritik end sine naboer fra internationale organisationer, skrev Bernstein i New York Times.

– Hamas og Hizbollah er støttet af Irans regering, som åbent har erklæret at de både vil ødelægge Israel og dræbe jøder overalt, skrev Bernstein. Lederne af HRW ved at Hamas og Hizbollah vælger at udkæmpe krige fra tæt befolkede områder, og omdanner med vilje boligområder til krigszoner. De ved at flere og bedre våben strømmer ind i Gaza og Libanon. De ved at de militante grupper frarøver palæstinensernes chancer for en fredelig fremtid. Alligevel vælger de at kritisere Israel.

– Der er forskel på forbrydelser som udføres i selvforsvar og forbrydelser som udføres med overlæg, skrev Bernstein.

Sådan skrev Røde Kors i 2017:

– Røde Kors har indgående kendskab til apartheid-regimet i Sydafrika – til alle dem som anklager Israel for det samme: Nej, der er ikke apartheid i Israel. Der er ikke noget regime som tror på en overlegen race eller nægter til én gruppe mennesker grundlæggende menneskerettigheder på baggrund af påstået underlegenhed. Der er en blodig national konflikt, hvor det mest fremtrædende og tragiske er en årelang okkupation. Men der er ikke noget apartheid, udtalte schweisiske Jacques De Maio, som leder Den internationale Røde Kors-komite i Israel og i de palæstinensiske selvstyremyndigheder, i 2017.

Men alt det og mere får ikke Siddique til at ryste på hånden inden han opildner til endnu mere had mod Israel via sociale medier.

Her er noget af det som Siddique IKKE nævner:

Siddique nævner ikke med èt ord at Syd-Israel de seneste dage er blevet angrebet af mindst 45 raketangreb fra terrorgrupper i Gaza – seneste angreb skete i aftes. Læs mere HER. Siddique mener åbent ikke at raketangreb mod israelske børn, kvinder og mænd som traumatiseres for livet og får PTSD, er en forbrydelse mod menneskeheden. Læs om konsekvenserne for indbyggerne i Sderot efter 20 år med raketangreb fra Gaza HER.

Siddique nævner intet om at Danmark i årtier har sendt millioner og atter millioner af kroner til de palæstinensiske myndigheder (PA) som misbruger store beløb til at belønne terrorister med israelske liv på samvittigheden. Alene i 2020 gav PA mindst 1 millard kroner i terrorbelønning – læs HER.

Siddique mener åbenbart heller ikke der er noget galt i at israelsk-arabiske Rushi Hamdan Abu Mukh har modtaget 3 millioner kroner af PA i terrorbelønning for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har siddet 35 år i israelsk fængsel og menes at være den højst betalte terrorist nogensinde. I dag er han en fri mand som hyldes som en helt af palæstinenserne. Sagen vakte stor harme i Israel, og 42 Knesset-medlemmer har derfor stillet lovforslag om at fratage statsborgerskabet fra israelske statsborgere og fastboende terrorister som fængsles og samtidigt modtager stor beløb i terrorbelønning fra PA – læs om sagen HER. Læs mere om dansk PA bistand HER.

Ej heller nævner Siddique EUs seneste krav om at bistand som misbruges af FNs agentur, UNRWA stopper. UNRWA-skoler har i flere år oplært palæstinensiske børn i jihad. Danmark lægger årligt 105 millioner danske skattekroner i UNRWAs lommer – læs mere om EUs kradse kritik af UNRWA jihad skolepensum HER.

Pakistansk baggrund

Siddique har pakistansk baggrund, hvordan ser det mon ud menneskerettigheder og minoritetsrettigheder i Pakistan?

Terror i Pakistan

South Terrorism Portal (SATP) opgørelse over terrorangreb i Pakistan i 2000-2019 viser at over 6300 personer er blevet dræbt af terror, hvoraf over 2200 var civile. Hvorfor sætter Siddique ikke fokus på terrorangreb i Pakistan?

Kilde: https://satp.org/

Jøder i Pakistan

I 2014 skrev Kristeligt Dagblad om at pakistanske Faisal Bhenkhald ville have Pakistans myndigheder til at registrere ham som jøde i stedet for muslim. I henhold til pakistant lovgivning er det frafald som kan udløse dødsstraf. Bhenkhald har en muslimsk far og jødisk mor og han kæmper for at få religionsfrihed i sit hjemland og en større tolerance for minoriteter i det stærkt konservative, muslimske land – læs mere HER.

I 2017 skrev Berlingske Tidende at Bhenkhaled helt ekstraordinært havde fået de pakistanske myndigheders accept af hans ønske om at blive registreret som jøde med et jødisk navn – læs mere HER. Men det ændrer ikke ved den omstændighed, at det er med livet som indsats at være minoritet i Pakistan og konvertering til en anden religion end islam medfører forfølgelse. De fleste konvertitter tvinges til at flygte fra landet. Pakistan er også kendt for en grov anti-jødisk og anti-israelsk retorik.

I begyndelsen af det 20 århundrede levede der 2.500 jøder i Pakistan, i dag er der gravpladser tilbage og en synagoge som blev ødelagt i 1980’erne.


Siddique kunne passende tage fat i Pakistans problemer med at acceptere minoriteter, frem for at fremture med falske apartheid-anklager mod Israel som er blevet tilbagevist igennem flere år.

Siddique burde rejse til Israel så han ved selvsyn kan se hvordan jøder, muslimer, kristne, tjerkessere, drusere, bahai, beduinere og mange andre minoriteter lever og arbejder sammen. Israelsk-arabiske Yoseph Haddad inviterer alle dem som påstår der er apartheid i Israel til landet – læs mere HER.

Der lever over 9 millioner indbyggere i Israel, heraf er 73,9% jøder, omkring 2 millioner indbyggere er arabere – læs mere HER. Alle indbyggere i Israel har lige rettigheder og Israel er det eneste land i Mellemøsten hvor ALLE minoriteter er beskyttet mod forfølgelse og det eneste mellemøstlige land hvor andelen af kristne stiger. I henhold til FNs seneste rapport har israelske arabere den højeste levestandard i Mellemøsten og palæstinenserne i landet er mere lykkelige end egypterne og jordanerne. Læs mere HER.

Alligevel hoppede Kristeligt Dagblad også med på HRWs falske anklager:

Klide: https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/human-rights-watch-beskylder-israel-apartheid


Også DR:


Kilde: https://www.dr.dk/nyheder/seneste/israel-goer-sig-skyldig-i-apartheid-over-palaestinenserne-siger-organisation

Politikere og medier har skærpet ansvar!

Danske politikere og medier burde læse bogen «Det falske bildet av Israel» skrevet af MIFFs daglige leder Conrad Myrland, før de sætter sig til tasterne og hopper med på anti-israelske kampagner som beviseligt fører til endnu mere had mod Israel og stigende global antisemitisme. Bestil bogen HER og få et indgående indblik i hvordan det falske billede af Israel er blevet til igennem flere årtier.
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp