Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Her bliver dræbt israeler bortført af FN-ansat

Her ses UNRWA-ansat Faisal Ali Mussalem al-Naami (iført sort t-shirt) kidnappe liget af et israelsk offer myrdet under 7. oktober-massakren mod Israel.
Flere UNRWA-ansatte deltog aktivt i 7. oktober-massakren mod Israel

I overvågningsklip fra 7. oktober-massakren mod Israel ses en UNRWA-ansat kidnappe myrdet israelsk mand, skriver Times of Israel.

Se klippet her:

Ifølge Israels forsvarsministerium hedder den UNRWA-ansatte Faisal Ali Mussalem al-Naami. Han er medlem af Hamas og arbejder som socialrådgiver for UNRWA i Hamas-kontrolleret Gaza.

Flere tusinde terrorister stormede ind over grænsen og gik til angreb, den 7. oktober stormede omkring 3.000 Hamas-terrorister ind i Israel, hvor de gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre og mænd. Over 1.200 blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, flere tusind blev såret, et ukendt antal blev massavoldtaget, udsat for tortur, brændt og andre forbrydelser med menneskeheden. Derudover blev mere end 250 kidnappet til Gaza – ingen international organisation, inkl. Røde Kors har besøgt dem og det vides ikke hvor mange gidsler fortsat er i live. Samtidig med massakren blev Israel udsat for massive raketangreb.

I overvågningsklippet ses al-Naami kører i en SUV ind i Kibbutz Be’eri – en af kibbutzerne som blev hårdt ramt under massakren. I klippet stopper den hvide SUV ved 3 myrdede israelere.

Først stiger en mand bevæbnet med et kampgevær ud, herefter stiger UNRWA-medarbejder al-Naami også ud. Sammen tager de to mænd en af de myrdede israelere og bærer ham ind i bagagerummet.

Efterfølgende leder de to mænd efter værdier på de øvrige myrdede israelere, hvorefter de sætter sig tilbage i bilen og kører væk. Det menes at de kidnappede den myrdet israeler for at få penge for liget.

70.000 kr for hvert gidsel, fangede terrorister har fortalt at de blev lovet 70.000 kr for hver person de kidnappede til Gaza. Derudover er der også kommet bestialske detaljer frem om at terrorister myrdede og halshuggede 19-årige Adir og kidnappede hans hoved til Gaza, hvor en terrorist forsøgte at sælge det for 65.000 kr. Israels forsvarshær fandt Adirs hoved i en fryser og bragte det hjem, så han kunne få en ordentlig begravelse i hel tilstand.

Israel har meldt at mindst 12 UNRWA-ansatte deltog aktivt i 7. oktober-massakren, derudover var mindst 30 UNRWA-ansatte involverede i massakren.

UNRWA-talsmand Jonathan Fowler udtaler at UNRWA ikke kan verificerer klippet. Han tilføjer: – Vi tager anklagerne alvorligt, og efterforsker dem på højeste niveau. Vi beder alle lande og institutioner som ligger inde med oplysninger, om at dele dem med os.

Mens USA og flere EU-lande har sat deres UNRWA-bistand på pause, har Danmark valgt at se tiden an og Norge har overført 275 mio. norske kroner.

Det er også kommet frem at terrorgruppen Hamas havde bygget et kæmpe underjordisk datacenter under UNRWA’s hovedkvarter i Gaza. Mens spekulationerne om hvor UNRWA slutter og Hamas starter breder sig, påstår UNRWA at de intet kendte til Hamas-datacentret.

Igennem årtier har organisationer som UN Watch og NGO Monitor advaret om problemmerne med UNRWA.

Israel forsvarsminister Yoav Gallant påpeger at mindst 12% af UNRWA’s 13.000 ansatte i Gaza har tilknytning til terrorgrupper som Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem