Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Over 300 sårede forsat indlagt efter Hamas-massakren 7. oktober

Stanken af død er det eneste, der er tilbage af kibbutz Kfar Aza. Hamas-terrorister slagtede hele familier i flere kibbutzer tæt på Hamas-kontrolleret Gaza. (Foto: Flash90)
Mindst 1400 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd blev brutalt myrdet under Hamas-massakren i Israel. Mindst 4600 blev såret, utallige savnes fortsat og mindst 203 gidsler sidder fanget i Gaza.

Den 7. oktober begik den iransk-støttet terrorgruppe Hamas den værste massakre mod jøder siden Holocaust i Israel. Massakren har kostet mindst 1400 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd livet. De blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet – verdenspressen så med egne øjne, hvad Hamas-terroristerne havde gjort mod deres ofre i en kibbutz. Verdenspressen så også, hvad der var tilbage af ofrene på Israels retsmedicinske institut, synet var så chokerende, at flere journalister ikke kunne holde til det. Det eneste der er tilbage af mange ofre er deres negle! Mange af dem blev udsat for så stor brutalitet, at de ikke kan identificeres.

Dødstallet fortsætter med at stige i takt med flere myrdede israelere bliver fundet – omfanget af massakren og brutaliteten vil fortsætte med at blive afsløret.

Mindst 4600 blev såret under massakren. I dag meddelte Israels sundhedsministerium, at 309 sårede fortsat er indlagt på hospitalerne efter Hamas-massakren, hvor over 2000 Hamas-terrorister stormede ind over grænsen til Israel fra Gaza.

80 er alvorlig såret, 159 moderat og 70 personer er i bedring – hele Israel og det jødiske folk er i chok efter massakren.

Massakren er veldokumenteret – Hamas-terroristerne filmede alt hvad de gjorde ved deres ofre og delte det på sociale medier.

Imens fortsætter terrorgrupperne med at tæppebombe flere israelske byer – raketangrebene har stået på siden massakren den 7. oktober. I aftes blev DR’s korrespondent fanget af raketangreb fra Gaza under sin Live-sending fra Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem