Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel ramt af raketangreb under DR Live-sending

Terrorgrupperne i Hamas-kontrolleret Gaza rammer alt og alle, inkl. danske journalister under Live-sending. (Foto_ Skærmdump, https://www.dr.dk/nyheder/udland/raketangreb-under-live-interview-korrespondent-maatte-soege-i-ly#!/)
I årtier har terrorgrupper i Hamas-kontrolleret Gaza angrebet israelske byer med raketangreb. Terrorgrupperne rammer alt og alle, inkl. danske journalister.

Den 7. oktober begik den iransk-støttet terrorgruppe Hamas den værste massakre mod jøder siden Holocaust i Israel. Massakren har kostet mindst 1300 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd livet. De blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet – verdenspressen så med egne øjne, hvad Hamas-terroristerne havde gjort mod deres ofre i en kibbutz. Verdenspressen så også, hvad der var tilbage af ofrene på Israels retsmedicinske institut, synet var så chokerende, at flere journalister ikke kunne holde til det. Det eneste der er tilbage af mange ofre er deres negle! Mange af dem blev udsat for så stor brutalitet, at de ikke kan identificeres.

Dødstallet fortsætter med at stige i takt med flere myrdede israelere bliver fundet – omfanget af massakren og brutaliteten vil fortsætte med at blive afsløret.

Terrorgrupperne rammer alt og alle, inkl. danske journalister – det er ikke noget nyt at terrorgrupperne med Hamas i spidsen, angriber israelske byer med raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza.

I aftes forsøgte DR’s korrespondent i Mellemøsten, Nanna Muus Steffensen, at formidle de seneste nyheder fra Israel, der har været ramt af krig fra flere fronter siden Hamas-massakren.

Siden Hamas-massakren er store dele af Israel blevet tæppebombet af raketangreb – i går var ingen undtagelse. Derfor måtte DR’s korrepondent og kameramand skynde sig i sikkerhed i et beskyttelsesrum på hotellet, beliggende tæt på Gaza, hvor de opholder sig.

Se DR-klippet her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem