Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sandheden har ingen værdi – Israel blev dømt på forhånd

Hillel Neuer, der står i pidsen for UN Watch, skrev på X: - I samtalen mellem Hamas-operatører diskuterer de raketangrebet mod parkeringsplads ved et et hospital i Gaza. De taler åbent om at raketten blev affyret af palæstinensiske terrorister fra nærliggende begravelsesplads. (Foto: Skærmdump, @HillelNeuer, X)
Den 17. oktober blev en parkeringsplads ved et hospital i Gaza ramt af fejlskudt terrorraket - alligvel blev Israel dømt skyldig og fordømt. Hvad med en undskyldning?

Den 7. oktober begik den iransk-støttet terrorgruppe Hamas den værste massakre mod jøder siden Holocaust i Israel. Massakren har kostet mindst 1300 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd livet. De blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet – verdenspressen så med egne øjne, hvad Hamas-terroristerne havde gjort mod deres ofre i en kibbutz. Verdenspressen så også, hvad der var tilbage af ofrene på Israels retsmedicinske institut, synet var så chokerende, at flere journalister ikke kunne holde til det. Det eneste der er tilbage af mange ofre er deres negle! Mange af dem blev udsat for så stor brutalitet, at de ikke kan identificeres.

Over 3,600 er såret, utallige er savnede og mindst 203 israelske- og udenlandske gidsler (inkl. en ældre dansk mand) er kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza. Hamas-terroristerne filmede deres massakre af israelske-jøder, israelske-arabere, israelske-beduiner og andre minoriteter. Ingen blev skånet og alt blev lagt op på sociale medier. Derudover er flere israelske byer blevet tæppebombet fra Gaza, men der er også kommet angreb fra Libanon og selv fra Syrien, har der været forsøg på at angribe israelske civile. Flere hundrede tusind israelere er blevet evakueret fra deres hjem tæt på Gaza og Libanon. Halvdelen af Israels hoteller er nu fyldt med evakuerede israelske familier – det siger noget om omfanget af krigen mod Israel. En krig der ikke er som tidligere krige mod verdens eneste jødiske stat. MIFF opfordre derfor alle Israel-venner til at omfavne Israel og alle israelere – de har mere end nogensinde brug for vores hjælp og støtte!

I klippet afsløres samtale mellem Hamas-operatører, hvor de åbent taler om at den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), havde angrebet hospitalet.

Sandheden har ingen værdi – Israel dømmes på forhånd – den 17. oktober blev et hospital i Gaza ramt af en raket og der kom meldinger fra den Hamas-kontrolleret enklave om, at flere hundrede var blevet dræbt. Hamas er kendt for at sprede anti-israelsk propaganda og bruge sine indbyggere som menneskelige skjolde ved at gemme sig i tæt befolkede områder og affyre deres raketter mod Israel derfra – mange af deres raketter eksploderer i enklaven og dræber civile der. Hamas kontrollerer alt i Gaza, inkl. medierne og ministerierne – alligevel hoppede medier, EU, politikere, organisationer og andre med Hamas-propagandaen om at Israel stod bag raketangrebet mod hospitalet. I Danmark skabte det også overskrifter og Hamas-tilhængere gik på gaden. I Odense blev det israelske flag brændt af under anti-israelsk demonstration. Klik her for at se billeder fra anti-israelsk demonstration i København. I den muslimske verden har massive protester også været med til at gøde jorden mod Israel.

Israels forsvarshær (IDF) meddelte at de ville undersøge hændelsen samt at de står over for en kæmpe udfordring, fordi verden hopper med på Hamas-propaganda uden fakta-tjek, men IDF og Israel var allerede blevet dømt skyldige på forhånd – sandheden har ingen værdi når det gælder verdens fordømmelse af den jødiske stat. IDF er kendt for at være den hær i verden, der opererer efter højeste standarder og gøre mere en nogen anden hær for at undgå civile tab. Det er blevet bekræftet af flere internationale eksperter. IDF beder altid indbyggerne i Gaza om at evakuere inden Hamas-mål bombes, men Hamas forsøger med alle midler at tvinge indbyggerne til at blive, hvor de er. I hjerteskærrende optagelser mellem indbyggere i Gaza og IDF-operatører, der forsøger at få indbyggerne til at evakuere, fortæller de fortvivlede indbyggere, at Hamas tvinger dem til at blive i deres hjem. Det er en velkendt Hamas-taktik som medierne i årtier er hoppet på, selvom Hamas-løgnene er blevet afsløret utallige gange, kommer du ikke til at høre om det i danske medier.

Til Berlingske sagde dansk analytiker, der hæfter sig ved særligt øjeblik i klip af raketaffyring: »Der er ikke noget, der indikerer, at det skulle være en israelsk bombe«

I BT sagde britisk ekspert blandt andet: – Der er et krater, som ikke er særlig stort. Der er biler, der er totalt destrueret af raketten, men andre biler er blot brændt ud. Det ligner ikke en stor eksplosion. Man kan undre sig over, hvordan dødstallet kan være så højt, selv hvis folk havde slået lejr på parkeringspladsen.

Hamas-løgne blev aflsøret i dagslys – det var ikke et hospital, der var blevet bombet, men en parkeringsplads. Men det havde hverken medier, EU, organisationer og alle de andre tid til at vente på. Dommen var fældet på forhånd og alle var enige om, hvem den skyldige er.

Som Israel, IDF, eksperter og andre havde påpeget, var det Hamas eller PIJ, der stod bag raketangrebet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem