Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Her ses Folketingets Erhvervsudvalg med deres israelske Knesset-kollegaer

Her ses Folketingets Erhvervsudvalg sammen med deres israelske Knesset-kollegaer. (Foto: Skærmdump, https://www.facebook.com/IsraelinDenmark)
Israel er verdensførende når det gælder innovation, teknologi og nytænkning - nu har danske politikere været i Israel for at se, hvordan de har gjort det.

Den 24. august kunne MIFF fortælle at Folketingets Erhvervsudvalg ville rejse til Israel i løbet af september. Turen var planlagt som led i udvalgets arbejde med at forbedre betingelserne for innovation og Start-Up virksomheder i Danmark.

Den danske regering arejder på en ny lovgivning på området, der forventes at blive introduceret til efteråret.

Erhvervsudvalget har valgt at rejse til Israel, for at få rådgivning og hente inspiration fra den jødiske stat, der er verdensførende som Start-Up Nation.

Danmarks nye ambassadør i Israel skrev på X: – Folketingets Erhvervsudvalg havde en fremragende tur i Israel med fokus på tech-startups og masser af inspiration fra deres israelske kollegaer.

For et par dage siden skrev Israels ambassade på deres Facebook-side om udvalgets rejse til Israel, hvor de blandt mødtes med formand for Knessets Erhvervsudvalg, David Bitan samt udvalgsmedlemmer Zeev Elkin og Abraham Bezalel.

Her ses Folketingets Erhvervsudvalg sammen med Knessets Erhvervsudvalg: (Foto: Skærmdump https://www.facebook.com/IsraelinDenmark)


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem