Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Folketingets Erhvervsudvalg rejser til Israel for at se hvordan de blev Start-Up Nation

Israels ambassadør i Danmark, David Akov (tv) og viceambassadør Jonathan Lebel (th) har netop besøgt Erhvervsudvalgets formand Hans Andersen (V) på Christiansborg, for at høre om deres kommende rejse til Israel. (Foto: Skærmdump, Israels ambassade, Facebook, 23. august 2023)
Israel er verdensførende når det gælder innovation, teknologi og nytænkning - nu vil Folketinget se, hvordan de har gjort det.

Medio september rejser Folketingets Erhvervsudvalg til Israel. Turen sker som led i udvalgets arbejde med at forbedre betingelserne for innovation og Start-Up virksomheder i Danmark.

Den danske regering arejder på en ny lovgivning på området, der forventes at blive introduceret til efteråret.

Erhvervsudvalget har valgt at rejse til Israel, for at få rådgivning og hente inspiration fra den jødiske stat, der er verdensførende som Start-Up Nation.

Israels ambassadør i Danmark David Akov og viceambassadør Jonathan Lebel har netop besøgt Erhvervsudvalgets formand Hans Andersen (V), på Christiansborg. Hans Andersen fortalte dem om udvalgets spændende program for turen, hvor de både vil besøge Israels parlament (Knesset) i hovedstaden Jerusalem, erhvervslivet, universitetssektoren og Denmark Innovation Centre Tel Aviv, skriver Israels ambassade på deres Facebook-side.

Du kan se udvalgets rejseplan i Israel her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem