Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Amazon vil investere 49 milliarder kroner i Israel

På billedet ses AWS - Amazon Web Services Office i Houston, Texas.(Foto: Tony Webster, 1. april 2019)
- Israels strategi for at fremme teknologisk innovation og overflod af talent har skabt et blomstrende globalt knudepunkt for iværksættere, cloud-teknologi og multinationale virksomheder. AWS er stolte over at støtte Israels ønske om at forbedre sin borgerservice i mange år fremover, udtaler vicepræsident for AWS Infrastructure Services.

Amazon Web Services (AWS) har meddelt at de vil lancere deres cloud-infrastruktur i Israel og investerer $7,2 milliarder dollars (svarende til omkring 49 milliarder kr) i landet inden 2037, skriver Yediot Ahronot.

AWS vandt den israelske regerings cloud-udbud og vil blive en af de vigtigste cloud-udbydere for “Nimbus”-projektet, der tilbyder cloud-tjenester til forskellige statslige organer, inkl. lokale myndigheder, statsejede virksomheder og den offentlige sektor med henblik på at fremme innovation og forbedring af de digitale tjenester i landet.

AWS opererer allerede i 102 zoner spredt ud over 32 geografiske regioner i verden. For nylig introducerede AWS sin nye region AWS Israel (Tel Aviv), med tre tilgængelighedszoner. Hver zone er strategisk placeret for at sikre forretningskontinuitet for kunderne, korte svartider og tilstrækkelig afstand mellem zonerne.


– Lanceringen af AWS-regionen i Israel giver kunderne mulighed for at bygge de mest avancerede cloud-teknologi-baserede applikationer og opnå de højeste niveauer af sikkerhed, tilgængelighed og modstandsdygtighed, udtaler Prasad Kalyanaraman, vicepræsident for Infrastructure Services hos AWS.

– Israels strategi for at fremme teknologisk innovation har sammen med dets overflod af talent skabt et blomstrende globalt knudepunkt for iværksættere, cloud-teknologi-baserede applikationer og multinationale virksomheder. Cloud-teknologi er kernen i ethvert digitalt transformationsprogram, og AWS er stolte over at kunne støtte Israels bestræbelser på at forbedre sin borgerservice i mange år fremover, slutter Prasad Kalyanaraman.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem