Mahmoud Abbas, PA TV 17. januar 2022. (Skærmdump, PMW/ YouTube)

PA-præsident Abbas ved Nakba demonstration: – Vi vil fortsætte udbetaling af terrorløn!

Alligevel fortsætter Danmark udbetaling af bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA).

De palæstinensiske myndigheder (PA) som du og alle danske skatteydere er med til at finansiere via dansk PA-bistand med flere millioner kroner årligt, vil fortsætte med at udbetale terrorløn (Pay for Slay) palæstinensiske terrorister som har myrdet israelske børn, kvinder og mænd i terrorangreb. PA vil ligeledes fortsætte med at udbetale terrorløn til familierne af martyrer (terrorister som har begået selvmordsangreb eller er døde mens de begik terrorangreb mod israelere), sagde PA’s præsident, Mahmoud Abbas, søndag. Det skriver Jerusalem Post.

PA’s præsident Abbas kom med sin lovning terroristerne og deres familier i forbindelse 74-årsdagen for Nakba (Katastrofen) som Israels oprettelse som en moderne, demokratisk stat udtryk palæstinenserne bruger til at beskrive Israels Uafhængighedskrig i 1948.

Under flere demonstrationer i Judæa og Samaria (Vestbredden) i går, lød der sirener i 74 sekunder som en markering af oprettelsen af Israel som en katastrofe.

PA’s præsident Abbas understregede sammen med andre palæstinensere at de forbliver forpligtede til “retten til at vende tilbage” for palæstinensiske flygtninge og deres efterkommere til deres tidligere hjem i Israel. I praksis vil det betyde at verdens eneste jødiske stat vil forsvinde.

Palæstinenserne er den eneste befolkningsgruppe nogensinde hvor status som flygtning går i arv. Dvs at palæstinenserne – uanset hvor i verden de lever, automatisk får status som flygtning ved fødslen – dvs. at antallet af flygtninge kunstigt får lov til at stige i stedet for at UNRWA sørger for at løse problemet – eksempelvis i Jordan, Libanon og Syrien, hvor palæstinenserne lever under kummerlige vilkår uden at have de samme rettigheder som andre indbyggere i de pågældende lande. UNHCR har sørget for alle andre flygtningegrupper i løbet af årene, hvorfor gør UNRWA ikke det samme?

“Det palæstinensiske folk og deres lederskab vil ikke hvile, før alle fanger nyder frihed,” sagde Abbas og tilføjede, at han forbliver forpligtet til “martyrernes rettigheder og fangernes familier.”

Abbas sagde, at han var stolt af “standhaftigheden hos de modige fanger, der holdes i besættelsesfængsler.”

Abbas nægter at stoppe udbetaling af terrorløn (Pay for Slay) til terrorister med israelske liv på samvittigheden og “martyrernes” familier.

“Det store palæstinensiske folk kan ikke besejres, fordi de har et retfærdigt spørgsmål, som ikke kan udslettes af falske fortællinger,” sagde Abbas og opfordrede Israels ledere “til at komme ud af fornægtelses cyklussen mod den anden, fordi det ikke bringe sikkerhed og stabilitet.”

Palæstinenserne vil ikke gå med til at opgive nogen af deres rettigheder, især deres ret til selvbestemmelse og etableringen af en uafhængig stat med Øst-Jerusalem som hovedstad, sagde Abbas.

I centrum af Ramallah som også er PA’s hovedkvarter, deltog flere tusind palæstinensere i Nakba-demonstration.

“Palæstinenserne er fast besluttet på at genoprette deres hjemland” og overbeviste om, at de vil triumfere, sagde Mahmoud al-Aloul, næstformand for den regerende Fatah-fraktion, der ledes af Abbas.

“Kampene” med Israel raser stadig i Jerusalem og “overalt i Palæstina,” sagde han under demonstrationen og tilføjede, at “martyrernes offer, de sårede og fangerne aldrig vil stoppe.”

PA’s premierminister Mohammad Shtayyeh sagde, at det internationale samfunds “dobbelte standarder” må ophøre. I en implicit henvisning til krigen mellem Rusland og Ukraine sagde han, at verden skelner mellem flygtninge.

“Det er urimeligt, at én flygtning modtager verdens opmærksomhed, mens en anden bliver forsømt af verden,” sagde han. “Det er uacceptabelt.”

Shtayyeh opfordrede FN til at gennemføre alle dets resolutioner vedrørende palæstinenserne, inkl. “retten til at vende tilbage.”

“Vores folk insisterer i stigende grad på deres ret til at vende tilbage og etableringen af en palæstinensisk stat med Jerusalem som hovedstad,” sagde han. “Vi vil forblive engagerede og loyale over for vores principper. Vi vil fortsætte med at kæmpe for dem, indtil de alle er gennemført.”

Shtayyeh understregede vigtigheden af at opretholde FN’s nødhjælps- og arbejdsorganisation for palæstinensiske flygtninge (UNRWA). UNRWA lider under faldende donationer fra andre lande. Alene Danmark giver 235 mio. kroner årligt til UNRWA som blandt opildner til terror mod israelere i deres skolepensum. Det samme gør PA i deres skolepensum, alligevel fortsætter dansk PA-bistand

“Vi bekymrer os om institutionen på samme måde, som vi bekymrer os om vores folk i diasporaen,” sagde han. “I dag er der 6,4 millioner flygtninge, der venter på retten til at vende tilbage.”

Ahmed Abu Holy, leder af PLO’s flygtningeafdeling, sagde, at palæstinenserne ikke vil acceptere “delvise løsninger” på flygtningeproblemet. Han understregede også vigtigheden af at opretholde UNRWA og afvise ethvert forsøg på at uddelegere deres beføjelser til andre FN-organer.

I en erklæring udsendt i anledning af Nakba-dagen udtalte den iransk-støttet terrorgruppe Hamas, der har haft kontrollen over Gaza siden 2007 efter de begik et blodigt kup mod Fatah, at Israel “ikke har legitimitet eller suverænitet over så meget som en tomme af det historiske Palæstinas land.”

“Vores folk vil forblive forpligtet til Jerusalem, Palæstinas evige hovedstad, fra floden [Jordan] til [Middelhavet],” udtalte Hamas.

Hamas lovede også at fortsætte den “væbnede modstand” mod Israel “indtil vores folks forhåbninger er nået.”

Hamas er inspireret af den nazistiske ideologi og har som Iran et erklæret mål om at udslette Israel og myrde alle jøder.

Om UNRWA og hvorfor de er en del af preblemet frem for en del af løsningen:

United Nations Relief and Works Agency (UNRWA) operation for palæstinensiske flygtninge i Mellemøsten

Palæstinenserne er den eneste befolkningsgruppe nogensinde hvor status som flygtning går i arv. Dvs at palæstinenserne – uanset hvor i verden de lever, automatisk får status som flygtning ved fødslen. FN-agenturet UNRWA tager sig kun af palæstinensiske flygtninge – i modsætning til ALLE andre flygtningegrupper i verden som hører under FN’s højkommissær for flygtninge (UNHCR). Til sammenligning blev de knap 1 million jødiske flygtninge fra arabiske lande som blev fordrevet eller myrdet før, under og efter Israels oprettelse aldrig anerkendt af FN som flygtninge og har aldrig fået hjælp fra FN eller andre internationele organer. De jødiske flygtninge fandt deres nødhavn i Israel. I dag stammer mindst 70% af Israels jødiske befolkning fra Mellemøsten og Nordafrika.

I 2020 skrev Dr. Mordechai Kedar som er ekspert i det muslimske broderskab (som terrorgruppen Hamas udspringer fra) og andre islamistiske grupper om problemet med UNRWA som er blevet en del af problemet frem for en del af løsningen: – Der er flere grunde til at hverken den arabiske verden eller palæstinenserne vil have en stat – hvorfor dræbe “flygtninge” gåsen som lægger guldæg? Læs mere her.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp