Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Se hvor galt det kan gå med dansk copy-paste journalistik

Leder af PA-finansieret kommission for fangeanliggender, Qadri Abu Bakr, omtaler palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden som de bedste af palæstinenserne. Det hindrer dog ikke danske medier i at bruge Abu Bakr som kilde. (Foto: Skærmdump fra Palestinian Media Watch - PMW)
Tjekker danske medier ikke deres kilder? Se MIFFs gennemgang.

Den 3. september gennemgik MIFF Berlingske, Information, Politiken, Jyllands-Posten, Fyens Stiftstidende og Kristeligt Dagblads håndtering af raketangrebene mod Israel sidste weekend; MIFF skrev blandt andet: Rollerne i de danske aviser blev byttet om – til trods for at flere tusind israelere tre dage i træk måtte løbe i beskyttelsesrum grundet raketangreb fra terrorister i Gaza, vælger danske medier helt bevidst at bytte om på hvem angriber og hvem angribes. Og vupti, med et klik på tastaturet er Israel nu aggressoren som angriber mål i Gaza. Læs HER.

MIFF får hverken medietilskud og har ikke en stab af journalister/eksperter ansat – alligevel formår MIFF at levere valid, afbalanceret og dokumenteret information og nyheder fra Israel. Danskerne burde kunne forvente samme dækning af Israel i danske medier, ikke?

Hvordan håndterer de samme aviser (Berlingske Tidende, Politiken, Information, Jyllands-Posten, Fyens Stiftstidende og Kristeligt Dagblad) mon historien om at 6 yderst farlige terrorister som alle har israelske liv på samvittigheden (flere af terroristerne er fra Fatahs militære fløj, terrorgruppen Al-Aqza Martyr Brigaden), den 6. september formåede at flygte fra højsikkerhedsfængsel i Israel og den sultestrejke som palæstinensiske fanger i israelske fængsler efterfølgende havde truet med? Ifølge Jerusalem Post er sultestrejken dog aflyst (læs HER). MIFF kan ikke se at ovennævnte aviser har opdateret deres copy-paste historie fra Ritzau/AFP.

Den 15. september kunne MIFF desuden berette at: De palæstinensiske myndigheder har udbetalt 8 millioner kroner i terrorløn til de seks flygtede terrorister – du betaler via skatten. De palæstinensiske myndigheder (PA) sørger for at det kan betale sig at myrde israelere – se hvad dine skattekroner går til. Læs HER.

Det skal bemærkes at israelske sikkerhedsstyrker har fanget 4 af de 6 seks flygtede terrorister. Læs HER.

Læs også: Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten. Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU’s terrorliste er Fatah-partiets militære fløj – du er med til at betale gildet via skatten.

Se MIFFs gennemgang af danske medier her:

Kilde: Ritzau/AFP
Billede: Ikke identisk
Overskrift: Enslydende
Underoverskrift: Enslydende

Næsten 1400 palæstinensere i israelske fængsler vil gå i sultestrejke i protest mod forholdene i deres fængsler.

Det oplyser De Palæstinensiske Selvstyremyndigheder til nyhedsbureauet AFP.

Der har været stærke spændinger, i forbindelse med at seks indsatte flygtede fra et topsikret fængsel i det nordlige Israel, efter at have gravet en tunnel under en vask.

Fire af de undvegne fanger er siden pågrebet igen.

Efter flugten blev hundredvis af fanger overført til andre fængsler, og personlige ejendele er beslaglagt under razziaer i cellerne. Det siger foreningen for palæstinensiske fanger

»Situationen er virkelig dårlig i fængslerne. Det er derfor, de sultestrejker,« siger Qadh Abu Bakr, som leder fangekommissionen under De Palæstinensiske Selvstyremyndigheder.

Han siger, at 1380 af de 4000 palæstinensiske fanger i de israelske fængsler foreløbig er klar til at sultestrejke fra fredag, og at flere kan slutte sig til aktionen i næste uge.

Abu Bakr siger, at der ikke er sket nogle fremskridt i forhandlinger mellem de israelske fængselsmyndigheder og fangerens repræsentanter.

Røde Kors har sagt, at Israel har besluttet at tillade besøg i fængslerne igen, efter at de blev suspenderet i sidste uge.

Abu Bakr udtrykte bekymring for de fire fanger, som var blevet pågrebet igen, og som Røde Kors ikke har fået tilladelse til at tilse. En palæstinensisk advokat, Khaled Mahjana, siger, at han har fået tilladelse til at besøge dem tirsdag aften.

/ritzau/AFP

Her er MIFF’s kommentarer

De danske aviser har brugt Ritzau/AFP som kilde uden at undersøge hvem nyhedsbureauerne har brugt som deres palæstinensiske kilde. Nyhedsbureauerne har fået en udtalelse fra Qadri Abu Bakr som er direktør i Commission of Prisoners and Released Prisoners’ Affairs (finansieret af de palæstinensiske myndigheder (PA) som får pengene fra deres internationale donorlande – inkl. Danmark. 

De danske skatteydere er således også med til at finansiere PA – læs MIFF’s artikler om dansk bistand til palæstinenserne her.

I oktober 2020 kunne MIFF berette at Qadri Abu Bakr som Ritzau/AFP har brugt som kilde og de danske medier har genbrugt uden at granske Abu Bakr’s troværdighed som kilde, under interview fortalte at 7.000 – 8.000 frigivet terrorister med israelske liv på samvittigheden modtager fast månedsløn af PA for IKKE at lave noget. Afsløringerne viser med al tydelighed, hvad PA prioriterer at bruge udenlandsk bistand til og hvad de udenlandske donorer – også Danmark er med at finansiere. Læs/se hele interviewet via Palestinian Media Watch (PMW) her.

Efter Palestinian Media Watch (PMW) afslørede PA’s lønudbetalinger til terrordømte palæstinensere med israelske liv på samvittigheden, begyndte flere lande at øremærke udbetaling af PA-bistand til specifikke formål – eksempelvis udbetaling af løn til embedsmænd. Men det stopper IKKE misbruget at dine skattekroner – under interviewet i 2020 frotalte Abu Bakr om PA’s nye plan for at bedrage donorlandene ved at rekruttere frigivet terrorister som “ansættes” af PA til ikke at lave noget. På den måde “arbejder” de dømte terrorister øjensynligt i legitime PA-stillinger og PA kan fortsætte med at bedrage verden til at finansiere deres absurde terrorløn (Pay for Slay) politik som belønner palæstinensiske terrorister som myrder israelske børn, kvinder og mænd for dine skattekroner. Endnu mere absurd er det at PA vil have frigivet terrorister ansat i PA’s sikkerhedsstyrker – de selv samme styrker som har til opgave at bekæmpe terror! Læs også MIFF’s artikel: FN til verdenssamfundet: -Ignorér PA’s terrorfinansiering og send flere penge.

I januar 2021 kunne MIFF eksempelvis berette at PA havde intensiveret deres anti-israelske propaganda efter en palæstinensisk terrorist med israelske liv på samvittigheden døde af kræft i israelsk fængsel. PA’s nazi-inspireret propaganda var blandt andet med til at dræbe Esther, en israelsk mor til seks som var ude at løbe tæt på sit hjem og i december 2020 fik knust hovedet af stor sten til hun døde af palæstinensisk terrorist. Alligevel strømmer dansk bistand fortsat ind i PA’s pengekasse. Læs HER.

Ritzau/AFP & danske mediers kilde, Qadri Abu Bakr var med til at opildne til hvad der blandt andet resulterede i mordet på Esther – læs her:

”Direktør for [PLO] Kommissionen for Fængselsanliggender, Qadri Abu Bakr, beskyldte besættelsen (dvs. ISRAEL) for at myrde fangen Abu Wa’er, ved at påstå at han døde af kræft… Abu Bakr tilføjede, at den medicinske forbrydelse mod martyrfangen Abu Wa’er er bevis på racismen og vreden som besættelsen føler, samt dets bestræbelser på at skade vores fanger på alle måder.

Abu Bakr holder besættelsesregeringen fuldt ansvarlig for forbrydelsen, der blev begået med overlæg af de [israelske] fængselsmyndigheder, der kendte til Abu Wa’ers dårlige helbred, derfor burde han være blevet løsladt.”

[PA’s officielle avis Al-Hayat Al-Jadida, 11. november 2020] – læs HER

Den 18. august 2021 kunne MIFF fortælle at Qadri Abu Bakr på Facebook hyldede den israelsk-arabiske terrorist Rushi Hamdan Abu Mukh som har modtaget over 3 millioner kroner af de palæstinensiske myndigheder (PA) i terrorbelønning for at bortføre, torturerer og myrde israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har siddet 35 år i israelsk fængsel og i dag en fri mand som hyldes som helt i det palæstinensiske samfund. Læs HER.

Den 11. august lagde PLOs kommission for fanger et Facebook-opslag op som mere end noget andet fortæller hvordan palæstinensiske myndigheder (PA) og PLO tænker.

I Facebook-oplsaget står der:
«Direktør for Kommissionen for fangesager Qadri Abu Bakr modtager den løsladte heltefange Saleh Abu Mukh i kommissionens kontorer i Ramallah i dag. (…) Saleh [Abu Mukh], en indbygger fra Baqa Al-Gharbiya som er i det okkuperede indre, sad i okkupationens fængsel i 35 år. Han blev løsladt i april. Han er en af de ældste fanger – ‘udholdenhedsgeneralerne’ – som blev anholdt før Oslo-aftalerne blev underskrevet.»

Kommissionen finansieres af PA som igen finansieres af donorlandene – blandt dem også Danmark. Læs om dansk PA-bistand og PA’s misbrug af dansk bistand HER.

Her er PA’s “lønskala” (Pay for Slay) løn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læg mærke til at israelske statsborgere får “løntillæg” for at myrde israelere:

Se hvad mord på israelere er værd i shekel og dollars – du har i årevis betalt til galskaben via skatten.

Se hvor mange milliarder PA brugte på terrorlønninger i 2014-2020 inkl. overførsler fra Ministry of Prisoners’ Affairs

Se hvor mange penge de palæstinensiske myndigheder (PA) brugte på terrorlønninger i 2014-2020. Beløb er angivet i shekel. (Skærmdump: Palestinian Media Watch)

Terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden er ikke noget som MIFF har grebet ud af den blå luft – se blot hvad der popper når ved Google-søgning. MIFF ligger på 1. & 2. plads. På 4. pladsen ses Folketingets B 251 Forslag om at fjerne dansk PA-bistand i protest over at danskernes skattekroner går til terrorbelønning – ved Folketingsdebatten 5. maj blev MIFFs information om terrorløn fremhævet. Hør debatten HER.

Har du et godt bud på hvorfor danske journalister ikke Googler det de skriver om før de sætter sig til tasterne?

Det er ikke første gang MIFF har afsløret at danske medier ikke tjekker deres kilder inden de bruges – MIFF opfordrer danske medier til at føre en kritisk journalistik. Det kræver blot en simpel Google-søgning at finde informationen om Abu Bakr (se skærmdump). Det er yderst problematisk at etablerede medier med store budgetter og mange ansatte ikke gransker deres kilder – ellers mister de enhver troværdighed og taler blot ekstremisters sag.


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem