Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten

Terrorister fra terrorgruppen Al-Aqsa Martyr Brigaden holdt "militærøvelse" i gaderne i byen Jenin. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)
Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU's terrorliste er Fatah-partiets militære fløj - du er med til at betale gildet via skatten.

Den 20 august skrev MIFF: – Afghanistan er her. – Vestens model med at hælde milliarder i “opbygning af demokratier” som ikke vil være demokratier, gentager sig i Afghanistan, Irak, de palæstinensiske myndigheder (PA) og Gaza, skriver Itai Reuveni fra NGO Monitor – læs HER.

Den 1. september skrev MIFF: PA har overført milliarder til PLO og terrorgrupper – se hvad dine skattekroner går til. Se hvad der er blevet af milliarderne som PA har overført til PLO. Pengene er blandt andet havnet i terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigadens lommer – læs HER.

Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har overvåget hvad der sker i det palæstinensiske samfund, viser terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigadens i massive magtdemonstration/”militærøvelse” i gaderne i den palæstinensiske by Jenin.

Se her:

Terrorgruppen Al-Aqsa Martyr Brigaden har myrdet flere hundrede israelere i terrorangreb. Terrorgruppen står blandt andet på terrorlisten i Israel, USA, Canada og EU.

Terrorgruppens magtdemonstration rejser flere spørgsmål:

I mange år har det internationale samfund, inkl. Danmark og især USA givet milliarder af kroner til etablering og opbygning af de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker. PA-sikkerhedsstyrkerne blev sat i verden for at bekæmpe terror. Så hvordan kan en internationalt udpeget terrorgruppe åbent gennemføre “militær øvelse” midt i gaderne i palæstinensisk by? Hvor var PA’s sikkerhedsstyrker?

Svaret er let at finde – bare gæt hvem har postet ovennævnte billeder på Fatahs Facebook-side… Det skal lige tilføjes at Fatah er partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) og ja, Fatah får blandt andet mange millioner kroner hvert eneste år af de danske skatteydere, dvs dig og alle os som betaler Skat i Danmark er med til at finansiere gildet! Læs om dansk PA-bistand HER.

Har du gættet hvem postede ovennævnte billeder på Facebook? Det gjorde Fatah Commission of Information and Culture.

Fatah-partiet ledes af PA-formand & præsident Mahmoud Abbas. Al-Aqsa-martyrernes brigader er Fatahs militære fløj.

Det er med andre ord ligegyldigt hvem finansierer PA-sikkerhedsstyrkerne eller hvad de internationale donorlande forventede. Abbas vil aldrig bruge PA’s sikkerhedsstyrker til at bekæmpe eller kontrollere terrorister fra hans eget parti!

Fatah og deres terror-militære fløj, er det mest dominerende medlem af PA og de kontrollerer også Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation (PLO). Når USAs præsident Biden overvejer at genåbne PLO-kontoret i Washington DC, skal han tage højde for, at han i praksis åbner USAs døre for medlemmer af en organisation som også består af et organ, der blandt andet står på USA’s terrorliste.

Danmark og EU giver hvert år milliarder af kroner til PA. PMW og MIFF har bevist udover enhver tvivl at PA hvert år giver PLO hundredvis af millioner/milliarder af kroner. PLO finansierer sine medlemsorganisationer, inkl. Fatah og deres terrorfløj som også står på EU’s terrorliste.

Det internationale samfund, inkl. Danmark må kræve, at PA øjeblikkeligt handler for at opløse alle palæstinensiske terrorgrupper og indsamler alle de ulovlige våben som de har. Desværre viser erfaringen at så længe terrorgrupperne er en del af PA’s apparat, og lederen af ​​PA også er leder af terrorgruppen, er der lange udsigter til at der sker ændringer på den front.
Meld dig ind i MIFF – hjælp os med at stå op for Israel! Alle nye medlemmer får GRATIS medlemskab året ud – klik HER for at melde dig ind.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem