Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten

Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU's terrorliste er Fatah-partiets militære fløj - du er med til at betale gildet via skatten.
Terrorister fra terrorgruppen Al-Aqsa Martyr Brigaden holdt "militærøvelse" i gaderne i byen Jenin. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den 20 august skrev MIFF: – Afghanistan er her. – Vestens model med at hælde milliarder i “opbygning af demokratier” som ikke vil være demokratier, gentager sig i Afghanistan, Irak, de palæstinensiske myndigheder (PA) og Gaza, skriver Itai Reuveni fra NGO Monitor – læs HER.

Den 1. september skrev MIFF: PA har overført milliarder til PLO og terrorgrupper – se hvad dine skattekroner går til. Se hvad der er blevet af milliarderne som PA har overført til PLO. Pengene er blandt andet havnet i terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigadens lommer – læs HER.

Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har overvåget hvad der sker i det palæstinensiske samfund, viser terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigadens i massive magtdemonstration/”militærøvelse” i gaderne i den palæstinensiske by Jenin.

Se her:

Terrorgruppen Al-Aqsa Martyr Brigaden har myrdet flere hundrede israelere i terrorangreb. Terrorgruppen står blandt andet på terrorlisten i Israel, USA, Canada og EU.

Terrorgruppens magtdemonstration rejser flere spørgsmål:

I mange år har det internationale samfund, inkl. Danmark og især USA givet milliarder af kroner til etablering og opbygning af de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker. PA-sikkerhedsstyrkerne blev sat i verden for at bekæmpe terror. Så hvordan kan en internationalt udpeget terrorgruppe åbent gennemføre “militær øvelse” midt i gaderne i palæstinensisk by? Hvor var PA’s sikkerhedsstyrker?

Svaret er let at finde – bare gæt hvem har postet ovennævnte billeder på Fatahs Facebook-side… Det skal lige tilføjes at Fatah er partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) og ja, Fatah får blandt andet mange millioner kroner hvert eneste år af de danske skatteydere, dvs dig og alle os som betaler Skat i Danmark er med til at finansiere gildet! Læs om dansk PA-bistand HER.

Har du gættet hvem postede ovennævnte billeder på Facebook? Det gjorde Fatah Commission of Information and Culture.

Fatah-partiet ledes af PA-formand & præsident Mahmoud Abbas. Al-Aqsa-martyrernes brigader er Fatahs militære fløj.

Det er med andre ord ligegyldigt hvem finansierer PA-sikkerhedsstyrkerne eller hvad de internationale donorlande forventede. Abbas vil aldrig bruge PA’s sikkerhedsstyrker til at bekæmpe eller kontrollere terrorister fra hans eget parti!

Fatah og deres terror-militære fløj, er det mest dominerende medlem af PA og de kontrollerer også Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation (PLO). Når USAs præsident Biden overvejer at genåbne PLO-kontoret i Washington DC, skal han tage højde for, at han i praksis åbner USAs døre for medlemmer af en organisation som også består af et organ, der blandt andet står på USA’s terrorliste.

Danmark og EU giver hvert år milliarder af kroner til PA. PMW og MIFF har bevist udover enhver tvivl at PA hvert år giver PLO hundredvis af millioner/milliarder af kroner. PLO finansierer sine medlemsorganisationer, inkl. Fatah og deres terrorfløj som også står på EU’s terrorliste.

Det internationale samfund, inkl. Danmark må kræve, at PA øjeblikkeligt handler for at opløse alle palæstinensiske terrorgrupper og indsamler alle de ulovlige våben som de har. Desværre viser erfaringen at så længe terrorgrupperne er en del af PA’s apparat, og lederen af ​​PA også er leder af terrorgruppen, er der lange udsigter til at der sker ændringer på den front.
Meld dig ind i MIFF – hjælp os med at stå op for Israel! Alle nye medlemmer får GRATIS medlemskab året ud – klik HER for at melde dig ind.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsrael har åbnet ny giganthavn i Haifa
Næste artikelYouTube har givet MIFF fuld medhold – afsløringer af hadytringer på palæstinensisk tv er tilbage
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise