Esther Horgan var mor til seks, hun blev fundet dræbt efter hun var ude at løbe i nærheden af bosættelsen hvor hun boede. (Foto: Privat)

PA-propaganda var med til at dræbe Esther

Den 21. december 2020 blev den israelske mor til seks, Esther Horgan fundet brutalt myrdet i nærheden af bosættelsen Tal Menashe på Vestbredden (Judæa og Samaria). 52-årige Esther var taget ud på en af sine regelmæssige løbeture i området, men denne gang kom hun aldrig hjem – læs MIFFs artikel om det HER. Efter en større eftersøgningsaktion blev hun fundet myrdet i skoven med store skader mod hovedet.

Læs også:
Barnemordere har fået udbetalt over 2,3 mio. kroner i belønning, inkl. udbetalingstabel – jo flere menneskeliv på samvittigheden, jo flere penge.

Abbas’ seneste joke – udnævner dømte terrorister til at bekæmpe terror – du betaler gildet via skatten.

Esthers morder ville have hævn for dømt terrorist med flere liv på samvittigheden

Den palæstinensiske terrorist som myrdede Esther fortalte under sit forhør at han “besluttede at udføre et terrorangreb fordi en sikkerhedsfange han kendte, Kamal Abu Wa’er,” døde i et israelsk fængsel af kræft. [Israels sikkerhedstjenester, israelsk regerings pressekontor, 4. januar 2021], skriver Palestinian Media Watch PMW) som i flere år har overvåget palæstinensiske medier.

Den palæstinensiske terrorist Kamal Abu Wa’er var idømt 6 livstidsdomme for sin medvirken til mordet på mindst 4 israelere. Mens Abu Wa’ers var syg lancerede de palæstinensiske myndigheder (PA) og Fatah opildnings-kampagner, hvor palæstinensiske topembedsmænd kom med falske beskyldninger om at Israel nægtede Abu Wa’er ordentlig medicinsk behandling. Efter Abu Wa’er døde af kræft intensiverede PA og Fatah deres anti-israelske propaganda og kaldte hans død for “bevidst medicinsk forsømmelse.” Mohammed Kabha som myrdede Esther troede på PAs propaganda og besluttede at myrde en israeler som hævn. Kabha har udtalt at han “identificerede en jødisk kvinde, der gik alene” i skoven mens Kabha var ved at smugle cigaretter gennem et hul i sikkerhedshegnet. Han gik hen til Esther, knuste hendes hoved med en sten og dræbte hende.

PA spreder nazi-lignende beskyldninger rettet mod Israel
PA gør hvad de kan for at dæmonisere Israel og sprede had mod Israel blandt palæstinenserne. PA ved at spredning af falske og dæmoniserende påstande rettet mod Israel er en effektiv propaganda-taktik. PA ynder at fremstille fængslede palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden som nogle stakler, som Israel behandler umenneskeligt. I årevis har PA påstået at Israel “torturerer” terrorfanger, udsætter dem for medicinske forsøg i stedet for at behandle dem for deres sygdomme, PA påstår sågar at Israel udfører nazi-lignende eksperimenter på dem, inficerer dem med sygdomme, udsætter dem for medicinsk forsømmelse og nægter dem behandling ved alvorlig sygdom – eksempelvis kræft og forårsager deres “langsomme død”.

Her er udvalgte citater fra den palæstinensiske top:

Den palæstinensiske premierminister Muhammad Shtayyeh hyldede terroristen Abu Wa’er som “en kriger og en renhjertet søn af Palæstina”, samtidig beskyldte PA-premierministeren Israels fængselsvæsen for at være ansvarlig for hans død ved “bevidst medicinsk forsømmelse”:

”[PA] premierminister Muhammad Shtayyeh … sagde: ‘Vi trøster os selv, vores folk og martyr [Kamal Abu Waers] familie med vores tab af en kriger og en renhjertet søn af Palæstina, der ofrede sin frihed af hensyn til hans folks frihed og hans hjemland. ‘Han tilføjede:’ Vi holder besættelsen ansvarlig for Abu Waers død som martyr på grund af fængselsledelsens bevidste medicinske forsømmelse af vores fanger. ‘”

[Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 11. november 2020]

Lederen af Kommissionen for fængselsanliggender, Qadri Abu Bakr, beskyldte Israel for “mord… begået med overlæg”:


”Direktør for [PLO] Kommissionen for fængselsanliggender, Qadri Abu Bakr, beskyldte besættelsen (dvs. Israel) for at myrde fangen Abu Wa’er, ved at opgive ham som bytte for kræft… han tilføjede, at den medicinske forbrydelse mod martyrfangen Abu Wa’er er vidnesbyrd om racismen og den vrede som besættelsen føler, og dets bestræbelser på at skade vores fanger på alle måder.

Abu Bakr holder besættelsesregeringen fuldt ansvarlig for forbrydelsen, der blev begået med overlæg af det [israelske] fængselsvæsen, der kendte til sværhedsgraden af fangen Abu Waers helbredstilstand, hvilket nødvendiggjorde hans øjeblikkelige løsladelse.

[Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 11. november 2020]

Øverste PLO-embedsmand Hanan Ashrawi erklærede, at Abu Waers død er “bevis” på Israels “forskellige typer tortur”, “barbarisk og grusom behandling” og “bevidst medicinsk forsømmelse” af palæstinensiske fanger:”Medlem af PLO’s eksekutivkomité [og leder af PLO’s afdeling for diplomati og offentlig politik] Hanan Ashrawi sagde, at døden som martyren og kræftpatientfangen Kamal Abu Wa’er led som følge af bevidst medicinsk forsømmelse, er et bevis på den alvorlige situation i besættelsens fængsler, den alvorlige situation i israelske tilbageholdelsescentre, de forskellige typer tortur, som fangerne lider under, og det faktum, at de får barbarisk og grusom behandling fra de ansvarlige i fængslerne.”

[Officielt PA-dagligt Al-Hayat Al-Jadida, 11. november 2020]


Læs flere citater fra højstående PA-personer HER.

International Røde Kors besøger palæstinensiske terrorfanger i israelske fængsler
Det skal understreges, at International Røde Kors regelmæssigt besøger de palæstinensiske fanger dømt for terror og de har aldrig beskyldt Israel for at behandle syge terrorfanger forkert.

I juni 2020 fortalte en embedsmand fra Røde Kors til PA TV:
“vi besøgte mere end 90% af dem der er indsat i [20 forskellige] fængsler.”

International Røde Kors: – Der er IKKE apartheid i Israel
I 2017 afviste Jacques De Maio, som leder Den internationale Røde Kors-komitee i Israel og hos de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) anklagerne om apartheid i Israel eller på Vestbredden (Judæa og Samaria). Sværtekampagnen mod Israel som apartheid-stat begyngte allerede under den kolde krig og har stået på siden da. Det bør tages alvorligt når verdens største hjælpeorganisation tager et opgør med de falske anklager mod Israel.

– Røde Kors har indgående kendskab til apartheid-regimet i Sydafrika – til alle dem som anklager Israel for det samme: Nej, der er ikke apartheid i Israel. Der er ikke noget regime som tror på en overlegen race eller nægter til én gruppe mennesker grundlæggende menneskerettigheder på baggrund af påstået underlegenhed. Der er en blodig national konflikt, hvor det mest fremtrædende og tragiske er en årelang okkupation. Men der er ikke noget apartheid, udtalte De Maio i interview til avisen Yediot Ahronot.

Det er ikke hver dag Røde Kors’ chef giver interview til medierne, men når han gør det, er det fordi han har noget på hjertet. Den internationale Røde Kors-komitee har et budget på mere end 12 mia. kroner og 16.000 ansatte. 85% af budgettet finansieres af verdens stater, mens resten kommer fra internationale organisationer og private donorer. Røde Kors har som mål at være en neutral part i konflikter.

Røde Kors afviser falske beskyldninger mod den israelske hær (IDF)
Udover at afvise apartheid-anklagen mod Israel, afviser Røde Kors-chefen også falske beskyldninger om at den israelske hær (IDF) har en stående ordre om at skyde og dræbe mistænkte terrorister, som visse politiske elementer har forsøgt at overbevise dem om. Organisationen har gennemført flere interviews for at afdække hvorvidt der var noget om anklagerne mod Israel.

– I modsætning til sikkerhedsmyndigheder i mange andre lande, inklusiv flere vestlige lande, giver Israel os hurtig adgang til højstående militære embedsmænd, fængsel og andre sikkerhedstjenester. Vi har en produktiv, effektiv og professionel dialog med dem, siger De Maio, som gentagende gange praler af de israelske myndigheders åbenhed.

Den internationale Røde Kors-komitee er sammen med Det internationale forbund af Røde Kors- og Røde Halvmåleforeninger, og 187 nationale foreninger, en del af den internationale Røde Kors- og Røde Halvmånebevægelse. Røde Kors-komiteen modtog desuden Nobels fredspris i årene 1917, 1944 og 1963.

– Røde Kors er ikke besat af Israel. Jeg tvivler ikke og siger hermed med tydelig stemme, at jeg afviser sammenligninger og paralleller mellem situationen her og den vi ser i Somalia, Sudan, Yemen og utallige andre konflikter i verden. Det vi derimod ikke vil gøre er at give dem [Israel] tilladelse til fortsat kontrol over et andet folk og vi vil ikke være med til at være en syndebuk. Ikke deres, ikke palæstinensernes eller andres. Vi arbejder ikke for stater eller regimer, vi arbejder for mennesker, forklarer De Maio.

Norge lægger pres på PA ved at skære 30 mio. NOK i norsk bistand
I december 2020 besluttede den norske regering under deres budgetforlig mellem regeringen og Fremskrittspartiet, at skære 30 millioner norske kroner i støtten til palæstinenserne i statsbudgettet for 2021 – læs mere her. Norges nedskæring af bistanden sker oveni en generel nedskæring af bistanden grundet forventet nedgang i bruttonationalproduktet i kølvand på Corona-krisen. Det var et ønske fra både partiet Frp, og fra regeringspartierne, at bruge nedskæring af bistanden til de palæstinensiske myndigheder (PA) som et pressionsmiddel for blandt andet at stoppe belønningssystemet for dømte palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden og jihadundervisning i skolen, hvor palæstinensiske skolebørn opfordres til at ofre deres liv i jihad mod israelere (læs mere HER).

– Vi har lagt mærke til en ny opildningskampagne mod det palæstinensiske skolepensum, fanger og martyrer. Vi anser det for at være et led i organiseret propaganda spredt af det israelske apparatet for at rakke ned på vores nationale identitet. Det palæstinensiske skolepensum er et resultat af vores historie og kultur, vores kamp, vores religion, civilisationen vi har været en del af i tusindvis af år – og ingenting af det er kommet frem ved forhandlingsbordet – og vil ikke blive opgivet i skolepensum, indledte Shtayyeh.

Han fortsatte med at understrege at nedskæringen i norsk bistand ikke vil få de palæstinensiske myndigheder til at ændre i deres skolepensum.

– Jerusalem er hovedstaden i staten Palæstina i skolepensum, i politik, i økonomi, i samfundet og hos folket. Hvis nogle bistandsgivere stiller krav til os når det gælder dette, vil vi finansiere tryk af vores skolebøger med vores afgiftsindtægter for vand, telefon og strøm, om det så skulle være. Vi ønsker et nationalt pensum, som reflekterer vores realitet og vores vision for fremtiden, reflekterer videnskabelig og teknologisk fremgang, styrker vores udholdenhed og reflekterer vores samfund i ånden til en pluralistisk og demokratisk tilnærming, erklærede Shtayyeh.

MIFF har i årevis påpeget at der skal stilles krav til PA inden udbetaling af bistand
Premierministerens udtalelse illustrerer hvad MIFF har påpeget i flere år – så længe Norge, Danmark og andre giverlande, giver generel budgetstøtte til palæstinenserne kan de flytte rundt på pengene som de vil, og hævde at norske og danske midler ikke er med til at finansiere det som norske ledere finder betænkeligt. Til forskel for de norske ledere er de danske ledere tavse, eneste undtagelse MIFF er bekendt med er Naser Khader som er medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti, derudover er han formand for Forsvarsudvalget og medlem af Beskæftigelsesudvalget, Retsudvalget og Udenrigsudvalget. I september gav Khader i Kristeligt Dagblad udtryk for bekymring over PAs misbrug af palæstinensiske skolebørn ved at oplære dem i at blive selvmordsbombere. Khader er selv palæstinenser med syrisk baggrund, hvorfor han kender til PAs tankegang – læs mere HER. MIFF skrev allerede i 2013 at PA blot spiller et spil for galeriet – læs mere HER på norsk.

Danmark sender fortsat flere millioner danske skattekroner til PA uden at stille krav
Til forskel for Norge, fortsætter Danmark med at sende flere mio. danske skattekroner til PA uden at stille spørgsmålstegn ved hvad pengene går til! Læs mere om hvordan dine skattekroner misbruges af PA HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp