Esther Horgan var mor til seks, hun blev fundet dræbt efter hun var ude at løbe i nærheden af bosættelsen hvor hun boede. (Foto: Privat)

Mor til seks fundet dræbt på Vestbredden

52-årige Esther Hogan blev søndag meldt savnet efter hun ikke kom hjem fra sin løbetur i nærheden af bosættelsen Tal Menashe på Vestbredden (Judæa og Samaria). Natten til mandag blev hun fundet dræbt, skriver avisen Yediot Ahronot.

Israelsk politi oplyser at de bliver mere og mere sikre på at det er et terrorangreb. Politiet forventer at kunne arrestere mistænkte i løbet af kort tid. Esther blev udsat for alvorlig vold mod hovedet.

Et familiemedlem har fortalt Yediot Ahronot at Eshter ofte gik turer i området, enten alene eller sammen med venner. Da hun ikke vendte tilbage fra sin løbetur søndag, frygtede familien at hun havde været udsat for en forbrydelse og slog alarm.

– Hun var en fantastisk kvinde, fuld af liv og ikke bange for noget. Hun er blevet revet fra os af vilde dyr, udtaler familiemedlem Haim Feldman til avisen.

Forsvarsminister Benny Gantz lover at de ansvarlige for drabet vil blive fanget og stillet for retten.

– Jeg deler familien Horgens sorg efter det afskyelige drab. Israels sikkerhedsstyrker arbejder intenst for at finde den afskyelige morder, udtaler Gantz.

Politiet på åstedet hvor den israelske 52-årige kvinde og mor til seks blev fundet dræbt natten til mandag. (Foto: israelsk politi)

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp