Mor til seks fundet dræbt på Vestbredden

Politiet bliver mere og mere sikre på at det er et terrorangreb.
Esther Horgan var mor til seks, hun blev fundet dræbt efter hun var ude at løbe i nærheden af bosættelsen hvor hun boede. (Foto: Privat)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

52-årige Esther Hogan blev søndag meldt savnet efter hun ikke kom hjem fra sin løbetur i nærheden af bosættelsen Tal Menashe på Vestbredden (Judæa og Samaria). Natten til mandag blev hun fundet dræbt, skriver avisen Yediot Ahronot.

Israelsk politi oplyser at de bliver mere og mere sikre på at det er et terrorangreb. Politiet forventer at kunne arrestere mistænkte i løbet af kort tid. Esther blev udsat for alvorlig vold mod hovedet.

Et familiemedlem har fortalt Yediot Ahronot at Eshter ofte gik turer i området, enten alene eller sammen med venner. Da hun ikke vendte tilbage fra sin løbetur søndag, frygtede familien at hun havde været udsat for en forbrydelse og slog alarm.

– Hun var en fantastisk kvinde, fuld af liv og ikke bange for noget. Hun er blevet revet fra os af vilde dyr, udtaler familiemedlem Haim Feldman til avisen.

Forsvarsminister Benny Gantz lover at de ansvarlige for drabet vil blive fanget og stillet for retten.

– Jeg deler familien Horgens sorg efter det afskyelige drab. Israels sikkerhedsstyrker arbejder intenst for at finde den afskyelige morder, udtaler Gantz.

Politiet på åstedet hvor den israelske 52-årige kvinde og mor til seks blev fundet dræbt natten til mandag. (Foto: israelsk politi)

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise