Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Abbas’ seneste joke – udnævner dømte terrorister til at bekæmpe terror – du betaler gildet via skatten

Qadri Abu Bakr er direktør i Commission of Prisoners and Released Prisoners’ Affairs (finansieret af de palæstinensiske myndigheder (PA) som får pengene fra deres internationale bistand, som også finansieres af danske skattekroner. (Foto: Skærmdump: Palestinian Media Watch)
De palæstinensiske myndigheder vil have løsladte terrorister ind i deres sikkerhedsstyrker, regering og ministerier. Pengene kommer fra international bistand - også Danmark, du betaler via skatten.
Klik på link til YouTube for at høre hele interviewet.

I interview afslørede Qadri Abu Bakr som er direktør i Commission of Prisoners and Released Prisoners’ Affairs (finansieret af de palæstinensiske myndigheder (PA) som får pengene fra deres internationale bistand, som også finansieres af danske skattekroner. Læs/se hele interviewet via Palestinian Media Watch her.

De danske skatteydere er med andre ord også med til at finansiere PA – læs MIFF’s artikler om dansk bistand til palæstinenserne her). Under interviewet kom Qadri Abu Bakr med tre helt utrolige udsagn som er relevante for PA’s udenlandske donorer – også Danmark. Afsløringerne viser helt tydeligt, hvad PA prioriterer at bruge den udenlandske bistand til og hvad de udenlandske donorer inklusiv Danmark, er med at finansiere.

Læs også MIFF’s artikel: FN til verdenssamfundet: -Ignorér PA’s terrorfinansiering og send flere penge.

Efter Palestinian Media Watch afslørede PA’s lønudbetalinger til terrordømte palæstinensere med israelske liv på samvittigheden, begyndte flere lande at øremærke deres udbetaling af bistandsmidler til PA til specifikke formål – eksempelvis udbetaling af løn til embedsmænd. Men det stopper IKKE misbruget at dine skattekroner – Abu Bakr fortalte nemlig under interviewet, at PA’s nye plan for at bedrage donorlandene, er rekruttering af frigivne terrorister som PA “ansætter” til ikke at lave noget. På den måde “arbejder” de dømte terrorister øjensynligt i legitime PA-stillinger og PA kan fortsætte med at bedrage verden til at finansiere deres absurde løn-for-terror program. Endnu mere absurd er det, at PA vil have frigivne terrorister i positioner i PA’s sikkerhedsstyrker – de selv samme styrker som har til opgave at bekæmpe terror!

Under interviewet fortalte Abu Bakr, at der er 7.000 – 8.000 frigivne terrorister, der modtager en månedsløn fra PA for IKKE at lave noget.

Skærmdump fra Palestinian Media Watch: https://palwatch.org/page/18260
Klik på billedet fra YouTube øverst i artiklen for at høre hele interviewet.

“En fange løslades fra fængslet og får løn uden at arbejde og uden at lave noget … Vi har 7.000-8.000 løsladte fanger, der modtager løn på den måde.”

[PLO Commission of Prisoners ‘Affairs FACEBOOK-SIDE, 7. september 2020]


Abu Bakr indrømmede under interviewet, at trods den dybe økonomiske krise, som PA har sat sig i, og deres appel til verden om hjælp til at håndtere Corona-krisen, fortsætter PA med at udbetale løn til terrorister. Han satte endda sit eget job i spil, hvis terrorlønnen ikke kunne fortsætte med at blive udbetalt:

Klik på billedet for at høre hele interviewet.

“Jeg vil sige min stilling op, hvis ikke udbetalingerne kan fortsætte”

Abu Bakr forklarede også nogle af de andre fordele som PA giver frivigne terrorister – eksempelvis universitetsuddannelse, faguddannelse og endda gratis tandlæge.

Klik på billedet for at høre hele interviewet.

”Enhver fange, der løslades efter et år, er berettiget til at studere på universitetet, det gælder også tømrerarbejde, metalbearbejdning og lignende. Ethvert erhverv, som vi kan dække for ham. Vi dækker også tandbehandling på op til 5.000 [israelske] shekel (svarende til omkring 10.000 kroner). Vi dækker implantater. ”

PA’s lov for fanger og frigivne fængselsanliggender fra 2004 garanterer terrorister – både dem er i fængsel og dem som er løsladt fra fængslet, en fast månedsløn og mange andre fordele.

PA-regeringsbeslutning nr. 15 af 2013, som blev ændret i 2015, vedtog “forordningen om sikring af job til frigivne fanger”, som kodificerer både udbetaling af lønninger til frigivne terrorister og de andre fordele, som de har ret til.

Ifølge forordningens § 8, stk. 1:

”En løsladt mandlig fange, der har været i fængsel i 10 år eller mere, og en løsladt kvindelig fange, der har været i fængsel i 5 år eller mere, vil blive ansat med løn i de statslige institutioner, ifølge tabellen vedlagt forordningen. ”

Til trods for at bestemmelsen kunne antyde at de løsladte terrorister – mænd som har tilbragt 10 år i fængsel og kvinder som har tilbragt 5 år i fængsel – rent faktisk faktisk får løn for at være beskæftiget, præciserer artikel 8, stk. 3:

”Enhver løsladt fange, der er ansat med løn i henhold til denne klausul, er forpligtet til at overholde de officielle beslutninger fra de statslige institutioner og møde op på arbejde, hvis han bliver bedt om det.”

Det vil sige at frigivne terrorister, der opfylder kriterierne, faktisk ikke er ansat af PA. I stedet modtager de simpelthen løn for en stilling hvor de kun har mødepligt, hvis de specifikt bliver bedt om det. Ifølge Abu Bakr er der mellem 7.000 – 8.000 løsladte terrorister, der er “ansat med løn”, men sidder og laver ingenting.

Lønnetabellen nedenfor (der henvises til i paragraf 8, stk. 1), der er knyttet til forordningen, fastsætter lønnen for de løsladede terrorister i henhold til lønskalaen for ikke-terrorister, lovlydige, ærlige og senior embedsmænd. Ifølge lønskalaen modtager terrorister, der løslades efter 10 års fængsel, en startløn svarende til den, der tjenes af en A-klasseleder eller en oberstløjtnant – udelukkende i kraft af de er løsladte terrorister!

Skærmdump, Palestinian Media Watch.

PA’s seneste “løsning” på problemet vækker stor bekymring
Den omstændighed at PA udbetaler betydelige lønninger til terrorister som blot sidder hjemme, giver i sig selv stor anledning til bekymring. PA’s nye initiativ til at “løse” problemet er endnu mere bekymrende. I interviewet forklarede Abu Bakr, at PA’s-formand og præsindet af selvstyreområderne, Mahmoud Abbas for nylig godkendte en politikændring for at rekruttere terroristerne til PA’s sikkerhedsstyrker!

Skærmdump, Palestinian Media Watch.

Abu Bakr: ”En fange frigives fra fængslet og modtager en løn som LØSLADT Fange uden at arbejde og uden at lave noget. Vi rejste behovet over for præsident [Abbas] for at absorbere de [frigivne] fanger, så ingen vil føle, at han er på et højt niveau og sidder [ledig hen]. Vi har uddannede [frigivne fanger] – studentereksamen, BA, MA og ph.d. Hvorfor skulle vi ikke absorbere dem i PA-institutionerne? Tak til Allah, for et par dage siden accepterede præsidenten forslaget og samlede en komité på højeste niveau ledet af premierminister Muhammad Shtayyeh for at begynde at absorbere fangerne. Vi har 7.000-8.000 løsladte fanger, der modtager en løn som denne. Det udnyttes også mod os i Europa, USA og Israel – at de modtager en løn, fordi de har myrdet og gjordt dit og dat … ”…

Ma’an vært: “De vil blive optaget i stillinger?”

Abu Bakr: “I sikkerhedspositioner – [PA] sikkerhedsstyrker eller i regeringsministerierne, PA’s institutioner og myndigheder.”

[PLO Commission of Prisoners ‘Affairs, FACEBOOK-SIDE 7. september 2020]

Dine skattekroner går til terrororganisationer med israelske liv på samvittigheden
Det er klart, at i PA’s verden, hvor terrorister får en klækkelig kontant belønning blot for at være terrorister – det gælder også mordere og massemordere og andre medlemmer af internationalt udpegede terrororganisationer som eksempelvis terrorgruppen Hamas som styrer Gaza og har affyret flere tusind raketter ind i Israel og ikke anerkender Israels ret til at eksistere – læs MIFF’s arikler om terrorgruppen her, terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad – læs MIFF’s artikler om terrorgruppen her og terrorgruppen Populære Front for Befrielsen af ​​Palæstina (PFLP) – læs MIFF’s artikler om terrorgruppen her. I PA’s optik er det helt ok at rekruttere dømte terrorister som er blevet dømt for hele spektret af terrorovertrædelser, til PA’s sikkerhedsapparatet som er sat i verden for at bekæmpe terror – kan det blive mere absurd?

Finanskrise og Corona-krise – ingen hindring for udbetaling af løn til terrordømte
De seneste par måneder er PA’s indkomst faldet, både som følge af Corona-krisen og som et resultat af PA’s beslutning om at afbryde al samarbejde med Israel, inklusiv PA’s NEJ til at modtage flere hundrede millioner shekel fra Israel, som Israel har opkrævet på vegne af PA i Skat hver eneste måned – læs MIFF’s artikler om det her. For at dække den manglende indkomst har PA bedt verden om at øge deres donationer til dem. Mens mange lande – overvejende EU-lande glædeligt har åbnet pengekassen og gravet endnu dybere ned i den, er PA uden skrupler fortsat med at bruge meget store summer på at opretholde deres politik om at belønne dømte terrorister, hvoraf mange af dem har flere uskyldige liv på samvittigheden. Hvor er EU’s moralske kompas egentlig henne, når de glædeligt belønner terrorister med endnu flere penge? Hvorfor gennemgår EU og donorlandene – herunder Danmark ikke alle udbetalinger til PA med tættekam inden udbetaling? Hvorfor har det ikke økonomiske konsekvenser for PA, at de ikke stopper udbetaling af løn for terror fra danske skatteydere?

PA’s regeringsbeslutning nr. 23 fra 2010, “Angående regulering af udbetaling af den månedlige løn til fanger” kodificerer både løntrin for terror-fanger og andre fordele, som de har ret til.

Lønskalaen starter ved 1.400 shekel (svarende til omkring 3.000 kroner) pr måned og stiger alt efter hvor lang tid terroristen har siddet i fængsel til 12.000 shekel (svarende til omkring 24.000 kroner) pr måned. Det er en god forretning at være dømt terrorist hos PA og dine skattekroner er med til at finansiere det!

Læs hele interviewet på engelsk her hos Palestinian Media Watch.

Del artiklen, skriv en kommentar nedenfor
Meld dig ind i MIFF – hjælp os med at stoppe løn for terror finansieret af danske skatteydere!
Klik her for at blive medlem og få samtidig GRATIS medlemskab året ud ved betaling for 2021 nu
Klik her for at give MIFF en gave
Mange tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem