Skærmdump af Facebook-opslag.

Israelsk lovforslag vil fratage statsborgerskab fra terrorister som modtager PA-terrorløn

Rushi Hamdan Abu Mukh til venstre på billedet har modtaget over 3 millioner kroner af de palæstinensiske myndigheder (PA) for at bortføre, torturere og myrde israelsk soldat. Han er løsladt efter 35 år i israelsk fængsel.

I 1984 blev den israelske soldat Moshe Tamam på billedet nedenfor, bortført, tortureret og myrdet af en terrorcelle bestående af arabiske israelske terrorister. Den 5. april blev en af terroristerne løsladt efter 35 års fængsel, skriver avisen Jerusalem Post.

Løsladelsen af Rushi Hamdan Abu Mukh har vakt stor harme i Israel og 42 Knesset-medlemmer har derfor stillet lovforslag om at fratage statsborgerskabet fra israelske statsborgere og fastboende terrorister som fængsles og samtidigt modtager stor beløb i terrorbelønning fra de palæstinensiske myndigheder (PA). I MIFF minder vi igen om at de danske skatteydere i årtier har været med til at opretholde PAs Pay-for-Slay (betaling for at myrde) system i kraft af dansk PA-bistand. Læs mere om dansk PA bistand HER.

PA forsøgte at skjule udbetaling af terrorbelønning i 2020
Den 22. februar kunne MIFF berette om at PA havde forsøgt at skjule at de i 2020 havde udbetalt mindst 1 milliard kroner i terrorbelønning til palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden. En del af de penge kommer fra din lomme som dansk skatteyder- læs mere HER.

Løsladelsen af Abu Mukh vækker især harme fordi han er en af de højst betalte terrorister i PAs terrorbelønningsprogram. I 2019 Palestinian Media Watch (PMW) fortælle at Abu Much havde modtaget over 3 millioner kroner – i dag er beløbet endnu højere.

I forsøget på at komme terrorbelønning for at myrde israelere til livs, vil de 42 Knesset-medlemmer have at de dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden fratages deres israelske statsborgerskab, med mindre de tilbagebetaler deres PA-terrorbelønning.

– Vi håber på at ​​loven vil forhindre terrorhyldest for at myrde israelere og forhindre terroropmuntring, mens vores kære ligger i graven…, sagde Merav og Herzl Hajaj fra forummet “Choosing of Life”.

– Jeg er glad for at lovforslaget er blevet stillet, det vil give retfærdighed til de efterladte familier og sætte en stopper for hyldest af terrorister med israelske liv på samvittigheden, sagde Ortal, Moshe Tamams søster.

Som det er i dag kan en israelers statsborgerskab kun fjernes ved dom i retten ved indenrigsministerens anmodning, som først skal have anmodningen godkendt af Shin Bet og regeringens juridiske rådgiver.

I virkelighedens verden sker det kun sjældent. Med det nye lovforslag vil ansvaret ligge hos indenrigsministeren og fratagelse af det israelske statsborgerskab vil være betinget af at terroristen har modtaget terrorbelønning af PA.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp