Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fire ud af seks flygtede terrorister fanget

Her fanger politiet Mohammed al-Arida som har været på fri fod siden 6. september. (Foto: Politiet)
Israelske sikkerhedsstyrker fortsætter jagten efter de to terrorister som fortsat er på fri fod.

Fredag aften blev to af de seks flygtede palæstinensiske terrorister fanget af israelske sikkerhedsstyrker i den arabiske by Nazaret mens de ledte efter mad i affaldscontainere.

Læs om de yderst farlige terrorister og deres flugt fra højsikkerheds-fængslet Gilboa:

Læs: Lover at flygtede terrorister vil blive fanget. – Terroristerne vil ikke slippe afsted med at flygte, udtaler sikkerhedsminister Omer Barlev.

Læs også: Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten. Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU’s terrorliste er Fatah-partiets militære fløj – du er med til at betale gildet via skatten.

Som svar på at israelske styrker fangede terroristerne, angreb terrorister i Gaza Syd-Israel (Otef-Aza). Heldigvis blev raketten nedskudt af raketforsvaret Iron Dome – der er ingen meldinger om skader.

Lørdag morgen blev endnu to flygtede terrorister fanget – heriblandt den berygtede terrorleder Zakaria Zubeidi, som blandt andet var involveret i terrorangreb mod valglokale i Israel i 2002 – seks israelere blev bræbt og endnu flere blev såret ved angrebet.

Læs: Med dine skattekroner hylder Fatah flygtede terrorister med israelske liv på samvittigheden. Se hvad dine skattekroner går til.

– De to terrorister blev fundet mens de gemte sig under semitrailer. Jeg så dem og de så ud til at være bange, sultne og udmattet, fortæller vidnet Yusuf Kahili til Times of Israel.

Sporsøgere fra det israelske forsvar (IDF) formåede at finde de to terrorister som blev fanget i dag ved at følge deres spor fra fængslet. I begyndelsen havde israelske myndigheder mistanke om at de flygtede terrorister fik hjælp udefra, men med tiden viste det sig ikke at være sandsynligt. De fangede terrorister var ubevæbnet da de blev fanget og havde ikke adgang til mad og det lod ikke til at de havde en flugtplan.

Der er fortsat to terrorister på fri fod, men israelske myndigheder mener at det blot er et spørgsmål om tid før de også vil blive fanget. En af dem er Iham Kamamji, som er idømt til fængsel på livstid for at myrde israelsk teenager i 2006, terroristen udtalte i retten at han var stolt over at have myrdet den israelske dreng.

Yaquob Qadiri (t.v.) og Mahmoud al-Arida blev fanget 10. september efter fire dage på flugt. (Foto: Politiet)

Se Fake News på sociale medier i den arabiske verden hvor de fangede terrorister portrætteres som om de smiler og er glade:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem