Fire ud af seks flygtede terrorister fanget

Israelske sikkerhedsstyrker fortsætter jagten efter de to terrorister som fortsat er på fri fod.
Her fanger politiet Mohammed al-Arida som har været på fri fod siden 6. september. (Foto: Politiet)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Fredag aften blev to af de seks flygtede palæstinensiske terrorister fanget af israelske sikkerhedsstyrker i den arabiske by Nazaret mens de ledte efter mad i affaldscontainere.

Læs om de yderst farlige terrorister og deres flugt fra højsikkerheds-fængslet Gilboa:

Læs: Lover at flygtede terrorister vil blive fanget. – Terroristerne vil ikke slippe afsted med at flygte, udtaler sikkerhedsminister Omer Barlev.

Læs også: Se terrorister i palæstinensiske gader – du er med til at betale gildet via skatten. Terrorgruppen Al Aqsa Martyr Brigaden som blandt andet står på EU’s terrorliste er Fatah-partiets militære fløj – du er med til at betale gildet via skatten.

Som svar på at israelske styrker fangede terroristerne, angreb terrorister i Gaza Syd-Israel (Otef-Aza). Heldigvis blev raketten nedskudt af raketforsvaret Iron Dome – der er ingen meldinger om skader.

Lørdag morgen blev endnu to flygtede terrorister fanget – heriblandt den berygtede terrorleder Zakaria Zubeidi, som blandt andet var involveret i terrorangreb mod valglokale i Israel i 2002 – seks israelere blev bræbt og endnu flere blev såret ved angrebet.

Læs: Med dine skattekroner hylder Fatah flygtede terrorister med israelske liv på samvittigheden. Se hvad dine skattekroner går til.

– De to terrorister blev fundet mens de gemte sig under semitrailer. Jeg så dem og de så ud til at være bange, sultne og udmattet, fortæller vidnet Yusuf Kahili til Times of Israel.

Sporsøgere fra det israelske forsvar (IDF) formåede at finde de to terrorister som blev fanget i dag ved at følge deres spor fra fængslet. I begyndelsen havde israelske myndigheder mistanke om at de flygtede terrorister fik hjælp udefra, men med tiden viste det sig ikke at være sandsynligt. De fangede terrorister var ubevæbnet da de blev fanget og havde ikke adgang til mad og det lod ikke til at de havde en flugtplan.

Der er fortsat to terrorister på fri fod, men israelske myndigheder mener at det blot er et spørgsmål om tid før de også vil blive fanget. En af dem er Iham Kamamji, som er idømt til fængsel på livstid for at myrde israelsk teenager i 2006, terroristen udtalte i retten at han var stolt over at have myrdet den israelske dreng.

Yaquob Qadiri (t.v.) og Mahmoud al-Arida blev fanget 10. september efter fire dage på flugt. (Foto: Politiet)

Se Fake News på sociale medier i den arabiske verden hvor de fangede terrorister portrætteres som om de smiler og er glade:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelJordan vil ikke være fristed for flygtede terrorister
Næste artikelHer boede 32 familier
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise