Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

24 sandhedsbomber om Israel

Fly tegner et hjerte på himlen hen over Soroka hospital på Israels fødselsdag i 2020. (Foto: IDF)
Kort og til sagen - her er 24 punkter du bør læse, gemme og dele!

Bloggeren Elder of Ziyon har igennem flere år haft en populær blog, der afslører moderne antisemitisme. Her er hans liste med 24 punkter han kalder for sandhedsbomber om Israel, du bør læse, gemme og dele:

 1. Antizionisme er tilsløret antisemitisme.
 2. Arabisk antisemitisme er meget værre end hvad medierne fortæller os.
 3. Mange på venstre- og højrefløjen bruger antisemitisme og jøder som en politisk varm kartoffel til at dæmonisere deres fjender, men i virkeligheden er de ligeglade med jøderne.
 4. Et meget stort flertal af palæstinenserne støtter terrorangreb mod Israel.
 5. Medierne tegner et falsk billede af Israel.
 6. Organisationer som Amnesty og Human Rights Watch forvrænger bevidst sandheden om Israel og lyver ofte for at dæmonisere Israel.
 7. Det jødiske folks krav på Israel er meget stærkere end det palæstinensiske folks.
 8. Jødernes tilknytning til Jerusalem er meget stærkere end muslimernes tilknytning – at benægte det jødiske folks tilknytning til Jerusalem er klassisk antisemitisme.
 9. Jerusalem under jødisk styre har givet meget højere grad af religiøs frihed end nogensinde før i byens historie der går flere tusind år tilbage.
 10. Israel er en fantastisk, liberal stat – et eksempel til efterfølgelse for andre nationer.
 11. Israel bryder ikke Genève-konventionen. De seneste år er international lov [ dvs Roma-vedtægterne] blevet fordrejet specifikt mod Israel.
 12. Palæstinensisk lov diskriminerer kvinder, LGBT+ og jøder.
 13. Det jødiske folk har en historisk, religiøs, moralsk og juridisk ret til Israel.
 14. Historiske avisartikler og bøger viser en helt anden virkelighed end den revisionistiske historie, der er populær i dag.
 15. I dag er medierne mere interesserede i at præsentere en forenklet fortælling end at udforske sandheden om Israel.
 16. Som med alle andre lande, er Israel heller ikke perfekt. Til forskel for Israel, er deres fjender skyld i voldsomme forbrydelser.
 17. Medierne og NGO’er behandler palæstinenserne som børn, der ikke kan holdes ansvarlige for deres handlinge, som er ægte racisme.
 18. Arabisk tankegang med ære og skam driver konflikten videre i det uendelige. Konflikten drives ikke af israelske handlinger.
 19. «Okkupation» er en undskyldning for volden og terroren – ikke årsagen. Arabisk vold og terror mod jøder startede før 1967, 1948, 1917.
 20. Et stærkt Israel er eneste garanti for fred, eller som minimum en nedtrapning af konflikten – Israel er ikke problemet, Israel er løsningen. Opfattes Israel som svag, vil det kun optrappe konflikten, volden og terroren.
 21. Der stilles et uopnåeligt krav til Israel om perfektion, samtidig med der ikke stilles samme krav til andre lande – det er antisemitisme.
 22. Det drejer sig ikke om palæstinensiske menneskerettigheder, men derimod om konkurrerende arabiske og jødiske menneskerettigheder, og Israel forsøger at balancere mellem de to.
 23. Historisk set har den arabiske verden brugt palæstinenserne som et redskab til at holde deres eget folk i skak – i virkeligheden er den arabiske verden ligeglad med palæstinenserne.
 24. Arabernes diskriminering af palæstinenserne, der ofte er skrevet ind i loven er ægte apartheid.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem