Hamas-grundlægger: – Verden accepterede at Taliban smed USA ud, verden vil også acceptere at vi smider Israel ud

- Fjernelse af ​​den israelske enhed er koransk sandhed som vi skal gennemføre nu, siger Hamas-grundlægger Mahmoud Al-Zahar.
Hamas-grundlægger Mahmoud Al-Zahar: - Fjernelse af ​​den israelske enhed er koransk sandhed som vi skal gennemføre nu. (Foto: Skærmdump, MEMRI-TV)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


MIFF har skrevet flere artikler om hvad terrorgrupperne Hamas og Taliban har til fælles – her er nogle eksempler:


Hamas hylder Taliban efter sejren. – Alle undertrykte folk kan lære af Talibans sejr i Afghanistan, Tweetede Hamas top, Moussa Abu Marzouk.

Se MIFF’s sending: Hvad har Hamas til fælles med Taliban?

– Vi ville ende som Afghanistan hvis vi trak os ud af Judæa og Samaria. Benjamin Netanyahu takkede nej da USA ville kopiere Afghanistan-model i Israel.

– Afghanistan er her. – Vestens model med at hælde milliarder i “opbygning af demokratier” som ikke vil være demokratier, gentager sig i Afghanistan, Irak, de palæstinensiske myndigheder (PA) og Gaza, skriver Itai Reuveni fra NGO Monitor.

Læs også Sky News interview af Al-Zahar: – Israel har ikke ret til at eksistere. Danske journalister burde tale med Hamas-grundlægger inden de udtaler sig om terrorgruppen.

Den 19 fortalte Hamas-grundlægger og senior embedsmand Mahmoud Al-Zahar under interview til terrorgruppens station Al-Aqsa TV at verden har accepteret Talibans udsmidning af USA fra Afghanistan og det samme vil ske i Gaza (Israel trak sig helt ud af Gaza i 2005, i 2006 vandt den iransk-støttet terrorgruppen Hamas valget og i 2007 tog terrorgruppen magten over enklaven i blodigt kup mod Fatah-partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder som Danmark støtter med mange millioner kroner årligt – læs HER).

Læs om den iransk-støttet terrorgruppe Hamas HER. Læs om Irans rolle HER.

Al-Zahar fortalte også at der er forskel mellem “befrielses” organisationer og “terror” grupper og tilføjede at lederne i Golflandene som har normaliseret (Abrahamaftalerne – læs HER) deres forhold med Israel , snart vil flygte fra deres lande, ligesom præsident Zine El Abidine Ben Ali flygtede fra Tunesien og præsident Ashraf Ghani flygtede fra Afghanistan.

– Det som er sket i Afghanistan har mange konsekvenser for vores region. Først og fremmest udviste Afghanistan USA fra sit område og legitimerede dermed udsmidning af besættelsesmagten. Det betyder at Hamas også kan smide den [israelske] besættelse ud og det er helt legitimt. Verden accepterede det [i Afghanistan], hvorfor skulle den så ikke også accepterer det i Gaza? En befrielse er ikke ‘terror’, som de kalder det, sagde Mahmoud Al-Zahar

– Den arabiske region omkring os har nået et normaliseringsniveau med den israelske enhed uden fortilfælde i regionens million års historie. [Det er utænkeligt], at en fremmed fjende bliver ven og allieret, hvor der tidligere var modstand mod fransk og britisk besættelse og mod italiensk besættelse i Nordafrika. Før det var der modstand mod romersk og persisk besættelse. Derfor er det her af største betydning. Ligesom Ben Ali flygtede [fra Tunesien] og [Ashraf] Ghani flygtede…

Spørgsmål, nterviewer: “Fra Afghanistan.”

Svar, Al-Zahar: – I morgen vil lederne fra Golfen som har normaliseret forbindelserne [med Israel] oplyse, at de også vil flygte, fordi fjernelsen af ​​den israelske enhed er koransk sandhed som vi skal arbejde på at implementere nu. Der vil være et stort pres på os, men vi håber på at blive sejrrige og få fjernet besættelsen.

Se interviewet her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraelsk-arabisk svømmer vinder guld i Paralympics
Næste artikel– Iran er to måneder fra atombombe
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise