Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hamas-grundlægger: – Verden accepterede at Taliban smed USA ud, verden vil også acceptere at vi smider Israel ud

Hamas-grundlægger Mahmoud Al-Zahar: - Fjernelse af ​​den israelske enhed er koransk sandhed som vi skal gennemføre nu. (Foto: Skærmdump, MEMRI-TV)
- Fjernelse af ​​den israelske enhed er koransk sandhed som vi skal gennemføre nu, siger Hamas-grundlægger Mahmoud Al-Zahar.


MIFF har skrevet flere artikler om hvad terrorgrupperne Hamas og Taliban har til fælles – her er nogle eksempler:


Hamas hylder Taliban efter sejren. – Alle undertrykte folk kan lære af Talibans sejr i Afghanistan, Tweetede Hamas top, Moussa Abu Marzouk.

Se MIFF’s sending: Hvad har Hamas til fælles med Taliban?

– Vi ville ende som Afghanistan hvis vi trak os ud af Judæa og Samaria. Benjamin Netanyahu takkede nej da USA ville kopiere Afghanistan-model i Israel.

– Afghanistan er her. – Vestens model med at hælde milliarder i “opbygning af demokratier” som ikke vil være demokratier, gentager sig i Afghanistan, Irak, de palæstinensiske myndigheder (PA) og Gaza, skriver Itai Reuveni fra NGO Monitor.

Læs også Sky News interview af Al-Zahar: – Israel har ikke ret til at eksistere. Danske journalister burde tale med Hamas-grundlægger inden de udtaler sig om terrorgruppen.

Den 19 fortalte Hamas-grundlægger og senior embedsmand Mahmoud Al-Zahar under interview til terrorgruppens station Al-Aqsa TV at verden har accepteret Talibans udsmidning af USA fra Afghanistan og det samme vil ske i Gaza (Israel trak sig helt ud af Gaza i 2005, i 2006 vandt den iransk-støttet terrorgruppen Hamas valget og i 2007 tog terrorgruppen magten over enklaven i blodigt kup mod Fatah-partiet som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder som Danmark støtter med mange millioner kroner årligt – læs HER).

Læs om den iransk-støttet terrorgruppe Hamas HER. Læs om Irans rolle HER.

Al-Zahar fortalte også at der er forskel mellem “befrielses” organisationer og “terror” grupper og tilføjede at lederne i Golflandene som har normaliseret (Abrahamaftalerne – læs HER) deres forhold med Israel , snart vil flygte fra deres lande, ligesom præsident Zine El Abidine Ben Ali flygtede fra Tunesien og præsident Ashraf Ghani flygtede fra Afghanistan.

– Det som er sket i Afghanistan har mange konsekvenser for vores region. Først og fremmest udviste Afghanistan USA fra sit område og legitimerede dermed udsmidning af besættelsesmagten. Det betyder at Hamas også kan smide den [israelske] besættelse ud og det er helt legitimt. Verden accepterede det [i Afghanistan], hvorfor skulle den så ikke også accepterer det i Gaza? En befrielse er ikke ‘terror’, som de kalder det, sagde Mahmoud Al-Zahar

– Den arabiske region omkring os har nået et normaliseringsniveau med den israelske enhed uden fortilfælde i regionens million års historie. [Det er utænkeligt], at en fremmed fjende bliver ven og allieret, hvor der tidligere var modstand mod fransk og britisk besættelse og mod italiensk besættelse i Nordafrika. Før det var der modstand mod romersk og persisk besættelse. Derfor er det her af største betydning. Ligesom Ben Ali flygtede [fra Tunesien] og [Ashraf] Ghani flygtede…

Spørgsmål, nterviewer: “Fra Afghanistan.”

Svar, Al-Zahar: – I morgen vil lederne fra Golfen som har normaliseret forbindelserne [med Israel] oplyse, at de også vil flygte, fordi fjernelsen af ​​den israelske enhed er koransk sandhed som vi skal arbejde på at implementere nu. Der vil være et stort pres på os, men vi håber på at blive sejrrige og få fjernet besættelsen.

Se interviewet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem