Hvad har Hamas til fælles med Taliban?

Se MIFFs Live sending hvor det aktuelle nyhedsbillede blev diskuteret.
Under MIFFs Live sending 17. august blev blandt andet terrorgruppen Hamas' lykønskning til terrorgruppen Taliban diskuteret.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFFs daglige leder Conrad Myrland og MIFFs journalist Bjarte Bjellås diskuterede det aktuelle nyhedsbillede under MIFFs Live sending 17. august.

Udover gennemgang af aktuelle nyheder fra Israel, blev situationen i Afghanistan og hvordan det kan påvirke Israel diskuteret. Den iransk-støttet palæstinensiske terrorgruppe Hamas som kontrollerer Gaza, var hurtigt ude og lykønskede Taliban med sejren i Afghanistan. For Hamas giver Talibans sejr over USA ekstra drivkraft til deres kamp mod Israel.

Myrland gennemgik også Stortingets partier og deres holdning til sanktioner mod Israel. 

Se Live sendingen her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsrael konfiskerede 23 tons chokolade som skulle finansiere Hamas
Næste artikelFacebook-opslaget som fortæller mere end noget andet hvordan de palæstinensiske myndigheder tænker
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise