Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Volodymyr Zelensky: – Tak Israel for jeres støtte

(Foto: Official portrait of Volodymyr Zelensky, 26. August 2019 Source: https://www.president.gov.ua/en/president/biografiya Author: http://www.president.gov.ua/ Wikimedia Commons)
- Jeg er taknemmelig for Israel og deres støtte til Ukraine. Vi har brug for støtte fra alle lande, siger Ukraines præsident Volodymyr Zelensky

Ukraines præsident Volodymyr Zelensky takkede søndag Israel for deres støtte i tv-transmitteret tale, premierminister Naftali Bennetts tur til Moskva for at møde den russiske præsident, Vladimir Putin blev ikke nævnt, skriver Times of Israel.

“Jeg er taknemmelig for Israel og deres støtte til Ukraine,” sagde Zelensky ifølge en oversættelse af Sky News. “Vi har brug for støtte fra alle lande, og vi talte om den støtte, vi har brug for nu, og hvordan vi vil samarbejde i fremtiden efter krigen.”

Zelensky tilføjede at han også har talt med USA’s præsident Joe Biden og Australiens premierminister Scott Morrison.

“Hver aften taler jeg med lederne af internationale organisationer i forskellige lande,” fortsatte præsidenten. “Samtalerne hjælper vores selvtillid.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem