Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Hamas “spekulerer i at forårsage civile dødsfald blandt palæstinenserne”

Cecilie Hellestveit. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Hver eneste Hamas-raket er et brud på folkeretten, siger forsker Cecilie Hellestveit.

Hver fjerde dræbte i Gaza er et barn. Findes der ikke love mod det? spørger Aftenposten i sin overskrift 16. maj.

Aftenposten nævner ikke at over halvdelen af befolkningen i Gaza er børn, og at de dødstal i sig selv vidner om at Israel ikke har bombet tilfældigt i befolkningen. (til sammenligning: Da amerikanerne og briterne indtog Irak i 2013 var antallet af dræbte børn under 15 år højre end deres andel i befolkningen.) Aftenposten nævner heller ikke at flere af børnene som er døde under den nuværende konflikt er blevet dræbt af Hamas-raketter som er eksploderet i Gaza.

Men Aftenposten lader forfatter og forsker Cecilie Hellestveit i Folkerettsinstituttet komme med vigtige oplysninger. Aftenposten præsenterer hende som værende “blandt de fremmeste norske eksperter i Mellemøsten og international ret”.

Hellestveit opklarer en misforståelse blandt mange i Danmark og Norge, at proportionalitet handler om at der skal være lige store tab af menneskeliv på begge sider. Folkeretten er optaget af om krigshandlinger rettes mod militære mål eller ej. Hellestveit påpeger at alle Hamas-raketterne er krigsforbrydelser

– Bruger du raketter som ikke kan styres mod militære mål, som det er tilfældet med Hamas’ raketter, så er det et folkeretsbrud, siger Hellestveit.

Aftenposten skriver også:

“Hellestveit mener at Hamas og de andre militante grupper spekulerer i at forårsage civile dødsfald blandt palæstinenserne. Ved at gemme våben og militært materiel i boligområder, skoler og hospitaler, forsøger de at hæve tærsklen for israelske angreb. Det giver også Israel et omdømmeproblem.”

I “retfærdig krig”-traditionen, som præsident Barack Obama refererede til i sin tale da han modtog Nobelprisen, er der et princip som hedder “dobbelt effekt”-princippet. Ifølge det princip, er det moralsk retfærdigt at opnå et mål hvis det er retfærdigt i sig selv, selv om det vil føre til uønskede konsekvenser – på betingelse af at de uønskede konsekvenser er uundgåelige, ikke med overlæg, og at der tages tiltag for at minimere deres negative effekt.

Det er et retfærdigt mål af Israel at forsøge at stoppe terrorgruppen Hamas’ raketangreb mod Israels civilbefolkning og Hamas infiltrationsangreb mod Israel. Desværre er konsekvenserne for civilbefolkningen i Gaza uundgåelige.

Danmark og Norge belønner indirekte børnemordere

I alle krige er der desværre børn som bliver dræbt. Et stort antal børn er også blevet dræbt i krigene som Danmark og Norge har deltaget i. Men det lader til at når Israel forsvarer sig mod gentagende raketangreb, lægges der kollektiv skyld på Israel som nation for børnemord, til og med kommer beskyldningerne fra dem som sidder flere tusind kilometer væk og spreder misinformationen om Israel.

Desværre er alle danske og norske skatteydere indirekte med til at betale til økonomisk belønning af barnemordere. Den store forskel mellem MIFF-medlemmer og andre skatteydere i Danmark og Norge, er at vi gør det ufrivilligt og protesterer kraftigt over det!

MIFF er nok den organisation i Danmark og Norge som har arbejdet mest for at få stoppet palæstinensernes belønningssystem for barnemordere. Danmark sender årligt 200 millioner kroner til PA, hvor mange af de penge går mon til terrorangreb som dræber jødiske børn?

Læs udvalgte eksempler på hvordan PA misbruger dansk bistand til terrorhyldest og terror belønning HER.

Læs også om dansk bistand til UAWC med bånd til terrororganisationen PFLP – klik HER.


Se de palæstinensiske myndigheders (PA) “løn” skala til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden i oversigten længere nede. Jo flere israelere terroristen har myrdet, jo længere fængselsstraf og jo højere “løn” vil han og hans familie få af PA. “Lønnen” skal ganges med 2 for danske kroner. En terrorist som har siddet mere end 30 år i fængsel, vil få en månedlig “løn” på 24.000 kroner, hans kone får 600 kroner om måneden i “løn”, hvert barn i hustanden vil få 100 kroner om måneden i “løn”. Dømte terrorister fra Øst-Jerusalem får en månedlig “ekstra løn” på 600 kr. Israelske statsborgere (israelske arabere) får en månedlig “ekstra løn” på 1000 kroner. Således fik en israelsk araber over 3 millioner kroner for at bortføre, torturere og myrde en israelsk soldat, terroristen hyldes som en helt i det palæstinensiske samfund – læs HER. Læs også: Barnemordere har fået udbetalt over 2,3 millioner kroner i belønning.

Flere eksempler: PA belønnede også terroristen som den 9. maj 2001 myrdede Malki Roth, hendes veninde, seks børn og 7 voksne på en pizzarestaurant. PA belønnede den palæstinensiske terrorist som plantede bomben med 9.000 kroner om måneden [jf. tal fra 2014, “løn” udbetalingerne er siden steget kraftigt]. Palæstinensiske lærere, politifolk og andre offentlige tjenestemænd får en meget lavere månedsløn! Barnemorderne derimod, får løn svarende til topstillinger i PA.

Økonomisk belønning af barnemordere har høj prioritet hos de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark årligt giver 200 millioner skattekroner! Alene i 2020 udbetalte PA mindst 1 milliard kroner til terrorister som har myrdet israelske børn, kvinder og mænd – læs HER. Det er også velkendt at nogle palæstinensere planlægger terrorangreb fordi de ved at de vil få økonomisk belønning for det – læs HER.

Under forhandlingerne mellem Israel og PA i 2013-2014 blev Israel presset til at løslade flere dømte terrorister, flere af dem havde været med til at myrde børn. De palæstinensiske selvstyremyndigheder belønnede terroristerne med kæmpe udbetalinger på flere hundrede tusind kroner –  læs HER. Mange af dem fik i forvejen en årlig “løn” på mere end 350.000 kroner for at dræbe jødiske børn. Hvor er Danmarks fordømmelse af det?

Hvor er loven som forbyder mord på jødiske børn?

Vigtigt gennembrud for MIFF i Norge: 30 millioner NOK i nedskæringer lægger pres på palæstinenserne – læs HER.

MIFFs information fremhævet i Folketinget – læs her.

Referencen til MIFF kommer ca. 35.30 ind i klippet. Folketingsmedlem Søren Espersen (Dansk Folkeparti) refererede til en række sager om misbrug af PA-bistand som MIFF har bidraget til at gøre opmærksom på i Norge og Danmark.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem