Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sådan vil Israel tiltrække flere turister

Her ses turister på Oliebjerget i Jerusalem se ned mod Tempelpladsen og Klippekuplen, juli 2022. (Foto: Flash90)
Israel vil blandt andet bygge flere hotelværelser og tiltrække flere turister fra Asien.

Israels turismeminister har præsenteret regeringens plan for at kunne byde syv millioner turister velkommen inden 2030, skriver i24NEWS.

For at nå målet, vil det kræve opførelsen af yderligere 12.000 hotelværelser til et total på 70.000 hotelværelser. Alene i 2024, vil det kræve opførelsen af yderligere 3.941 hotelværelser.

Israels turismeministerium håber at kunne sætte hotel-byggetempoet op ved at forkorte planlægningsprocedurere og gennemgang af byggeplaner.

De nye tiltag kommer som et tillæg til dem, der allerede blev taget i 2022, for at diversificere og øge udbuddet, inkl. reduktion af højdebegrænsningen for hotelbyggeri i Eilat og dermed kunne tilføje flere hundrede hotelværelser i byen. Derudover er der også planer om at øge driften af dedikerede camping- og “glamping” (luksuscamping) komplekser.

Turistministeren har også meddelt, at Israel vil øge antallet af turister ved at udvikle turismen fra Asien og at indiske turister fra ultimo 2023, vil kunne ansøge om visa online, og dermed få flere turister til den jødiske stat fra verdens mest belfolket land.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem