Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

SAS har søgt om at drive direkte rute fra Israel til Danmark og Sverige

SAS åpner ny direkterute til Israel. Denne gangen til feriebyen Eilat. (Foto: Jeroen Pijper/Flickr)
SAS har søgt om at drive direkte ruter fra Ben Gurion lufthavn til København og Stockholm. (Foto: Jeroen Pijper/Flickr)
SAS er et ud af flere flyselskaber, der planlægger direkte ruter fra Ben Gurion lufthavn.

Det skandinaviske flyselskab SAS indgivet en officiel anmodning om at drive direkte flyvninger fra Ben Gurion Lufthavn til Danmarks og Sveriges hovedstader fra januar 2024, skriver Israel Hayom.

Avisen har tidligere skrevet om at SAS har underskrevet en codeshare-aftale (kodepartnerskab) med Israels flyselskab El Al .

Også TUI, der er en alliance mellem flyselskaber og flyver til mange destinationer i hele Europa, inkl. Tyskland, Storbritannien, Frankrig og Holland, har søgt om at drive direkte ruter fra Ben Gurion lufthavn. Det er planen at TUI allerede vil lancerer sine ruter fra Israel til november – måske tidligere.

Der kommer også gode nyheder fra Sri Lanka – et srilankansk flyselskab har vist interesse for at flyve direkte ruter til Israel. Også israelske Arkia har vist interesse i at flyve til den smukke destination.

Takket være de historiske aftaler med Saudi-Arabien og Oman om at fly fra Israel kan flyve igennem deres luftrum, tager turen til Sri Lanka kun omkring fem timer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem