Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu kan du se Jerusalem fra en dobbeltdækkerbus

Nu kan du opleve Jerusalem fra en dobbeltdækkerbus. (Foto: Jerusalems kommune)
Jerusalem har fået sin egen sightseeingbus.

Jerusalem har fået en ny turistattraktion som giver mulighed for at se Israels hovedstad fra en helt ny vinkel – en dobbeltdækkerbus. Sightseeingturen tager to timer og giver turisterne en helt særlig oplevelse, inkl. panoramaudsigt af Jerusalems gamle bydel.

Der er sightseeingbusser i mange byer – eksempelvis Købenavn, London, New York og Barcelona – nu er Israel også kommet med på moden

Ideen om at bruge dobbeltdækkerbusser i Israel har været oppe før, men nu har Jerusalem taget skridtet med 4 busser, skriver Yediot Ahronot.

Du kommer blandt andet til at se Grædemuren og den gamle bydel, udsigtspunkt på Oliebjerget, Rehavia-kvarteret, Sacher-parken, Israels parlament (Knesset), mindesmærket på Herzl bjerget. Turen guides på flere sprog.

Turen koster omkring omkring 140 kroner for voksne, omkring 60 kroner for børn og omkring 330 kroner med familie-rabat for to voksne med to børn.

For omkring 130 kroner kan du nu opleve Jerusalem fra en dobbeltdækkerbus.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem