Search
Israels premierminister Benjamin Netanyahu.(Foto: GPO/Flickr)

Netanyahu: – Terrorplaner mod Danmark har tråde til Hamas

Udtaler premierministerens kontor.

Største undersøgelse i Danmark viste at antisemitisme er blevet the new normal, skrev MIFF 7. december. Med 7. oktober-massakren mod Israel, blev Danmark også for altid forandret – slusserne blev åbnet og antisemitismen viste sit grimme ansigt. Mængden af beretninger om antisemitiske hændelser i Danmark er så overvældende, at MIFF ikke kan følge med. Danske jøder udsættes for dødstrusler, chikane, verbale og fysiske overgreb som aldrig før. Situationen er så alvorlig at den danske justitsminister har advaret om at han frygter situationen kan komme ud af kontrol.

I dag blev terrornetværk med tråde til udlandet og bandemiljøet anholdt i Danmark – terrortuslen mod jøder betyder at den traditionsrige Chanukkah-fejring på Københavns Rådhusplads, der skulle foregå i aften er aflyst, skrev MIFF i dag.

Siden fælles pressemødet med politi og PET tidligere i dag, er der kommet flere oplysninger frem om anholdelserne:

Skærmdump: https://nyheder.tv2.dk/live/2023-12-14-flere-anholdt-i-aktion-mistaenkes-for-at-forberede-terrorangreb

Skærmdump: https://www.bt.dk/krimi/afsloeret-med-terrorplaner-opererede-paa-vegne-af-hamas-siger-israel

Skærmdump: https://nyheder.tv2.dk/live/2023-12-14-flere-anholdt-i-aktion-mistaenkes-for-at-forberede-terrorangreb


Emanuel Fabian der er militærkorrespondent for avisen Times of Israel, skrev på X: – Mossad takker i en erklæring fra Statsministeriet de danske sikkerhedsmyndigheder for at have arresteret syv operativer, der arbejder på vegne af Hamas, og for at forhindre deres planlagte angreb på europæisk jord.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp