En israelsk mand i 30'erne døde i dag kort efter han blev alvolrig såret i terrorangreb mens han kørte i sin bil i Judæa og Samaria (Vestbredden). (Foto: Samaria Regionsråd)

Ung israelsk mand dræbt i terrorangreb

I dag blev en israelsk mand 30'erne alvorlig såret i terrorangreb i Judæa og Samaria. Kort efter døde han af sine kvæstelser på hospitalet.

I dag blev en israelsk mand i 30’rne alvorlig såret og døde kort efter han blev skudt i dag i skud-terrorangreb på en motorvej i den nordlige del af Samaria (Judæa og Samaria/Vestbredden).

Ifølge Israels redningstjeneste Magen David Adom, blev den unge mand fragtet på hospitalet med helikopter og døde kort herefter.

Ifølge lokale myndigheder blev terrorofferet skudt fra en bil, der passerede hans bil på en nærliggende hovedvej. Selvom israeleren blev skudt og alvorligt såret, lykkedes det ham at køre til den israelske bosættelse Hermesh, hvor han modtog lægehjælp, men desværre stod hans liv ikke til at redde.

Israels forsvarshær (IDF) udtaler, at de leder efter terroristerne – flere veje i området er blevet spærret af, og flere kontrolposter er opsat.

I løbet af året har der været flere terrorangreb mod israelere i Judæa og Samaria (Vestbredden). Primo april blev Lucy Dee (48) og hendes døtre Rina (15) og Maia (20) dræbt af over 20 Kalashnokov-skud af palæstinensiske terrorister, mens de kørte tæt på Jordan-dalen

Ultimo februar blev de israelske brødre Hillel (21) og Yagel Yaniv (19) skudt og dræbt, mens de kørte gennem byen Huwara på rute 60.

I skrivende stund har palæstinensisk terror i 2023, kostet mindst 20 personer livet i Israel, heraf flere børn.

I 2022 kostede palæstinensisk terror mindst 32 personer livet i Israel, inkl. flere børn – 2022 blev det blodigste terrorår i Israel siden 2008.

I Israel er terror ikke en teoretisk diskussion – det er en del af hverdagen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp